Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 200 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,18 g |
Tuky | 8,37 g |
Vláknina | 97,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 156,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
(Nejen) Novoroční čočka po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ok4B
Moje poznámka
(Nejen) Novoroční čočka po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ok4B
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 24 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 2 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 2 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 3 hodinami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 4 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 4 hodinami
Tématické fráze:
čočka po italsku,
čočka,
novoroční cocka,
čočka na nový rok,
novoroční namáčení,
čočka po italsku recept,
novoroční přání na facebook,
zelena cocka po italsku,
novoroční čočka jinak,
recept čočka po po italsku,
novoroční čočka top revepty,
čočka s bílým vínem,
cocoka po italsku,
čočka po thaisku,
čočka na nový rok recept,
čočka recept,
čočkový salát,
novoroční přání,
salat z černé čočky po italsku,
červená čočka se zeleninou a novoroční přání
Suroviny:
čočka zelená,
mrkev,
celer,
bobkový list,
cibule,
víno bílé,
vývar,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (14)