Kuřecí po italsku

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

2 porce Drůbeží maso 33 názorů

Suroviny

2 kuřecí řízky
1 cuketa
1 mozzarella
6 sušených rajčat
2 plátky pršutu nebo sušené šunky
sušená bazalka
1 stroužek česneku
olivový olej
100 ml bílého suchého vína
3 polévkové lžíce červené pesto
sůl
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do každého řízku nakrojíme kapsu, uvnitř mírně osolíme, potřeme pestem, vložíme po 3 sušených rajčatech, plátku pršutu a mozzarellu.

  2. Sepneme jehlou a zvenku osolíme a okořeníme rozemnutou bazalkou.

  3. Opečeme z obou stran na olovovém oleji a přendáme do zapékací misky.

  4. Na výpeku opečeme i na tenčí plátky nakrájenou cuketu, kterou nakonec z jedné strany potřeme rozdrceným česnekem.

  5. Řízky zabalíme do cuketových plátků, česnekovou stranou k masu.

  6. Výpek zalijeme vínem a trochou vody a přilijeme k masu.

  7. Vložíme do vyhřáté trouby na 220C a pečeme cca 15 minut.

  8. °Maso vyjmeme a ve šťávě rozmícháme červené pesto.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 188 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí po italsku

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: kuřecí maso po italsku kuřecí steak po italsku kuřecí po italsku kuřecí plátek po italsku kuřecí stehno po italsku kuřecí nudličky po italsku kuřecí stehna po italsku maso po italsku cuketa po italsku kure po italsku kuřecí maso po po italsku kuřecí roláda po italsku kuřecí plátky po italsku kuřecí po itaklsku kuřecí po po italsku kuřecí po itaslsku zapečené kuřecí maso po italsku po italsku těstoviny s rajčatovým pestem recepty kuřecí maso po italsku