Suroviny
Porce: 5-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 142 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,68 g |
Tuky | 31,06 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 73,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Moje poznámka
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 36 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 44 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 55 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
fetuciny,
domácí výrobky z rajčat,
domaci rajcatova omacka,
domácí omáčka z rajčat,
domácí rajčatový protlak,
fettuccine recept,
fettuccine testo,
fetucinne,
těsto na fettuccine,
domácí rajčatové omáčky,
těsto na fetuçiny,
recept fetučiny,
omáčka na těstoviny domácí výroba,
co je to fettuccine,
recept na domácí rajčatový protlak mixer,
recept na domácí fazole v rajčatové omáčce,
domácí výroba chilli omáčky,
fetucviny,
domácí fetuccuny,
omáčka na fetuciny recept
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
olej,
protlak rajčatový,
maso mleté,
chilli paprika čerstvá,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
sýr
Komentáře (18)
Na sníh mám takový plochý rovný nástavec, nejen na sníh, ale i na rozetření třeba žloutků do hladka. I když tam je pak ještě podobný nástavec s otvůrky na napěnění, ale to jde pomaleji.
Máš pravdu, že záleží na výrobci, jak si to pojmenuje, jenže právě, pak si to zafixuješ podle svého.
Je pravda,že v dnešní době je hodně druhů mixérů a robotů,ale já být začátečník ve vaření,asi bych také použila ten obyčejný mixér
Bylo by fajn,kdyby autorka rcp raději ten mixér přepsala
Jinak recept,jako takový se mi líbí