Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské kostky trochu jinak

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2010 14:13

Suroviny

Porce: 30 ks

Nutriční hodnoty

Energie16 127 kJ / 3 855 kcal
Bílkoviny77,52 g
Tuky140,38 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 790 mg
Sodík 515 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy563,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mezi korpusy můžete dát třeba marmeládu, nebo ušlehanou šlehačku.

Já příště udělám více krému, místo dvou šlehaček dám tři a asi 150 g čokolády, nebo 3 tyčinky Kaštany - pak nemusíme krémem šetřit.

Koláč jsem pekla v pátek a řekla bych, že nejlíp chutnal v neděli. Krásně se to nasáklo a těsto zvláčnělo. Je moc dobrý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

marunda

8. 7. 2010 22:21

holky díky,
Andula: když je krému víc, nic se tím nezkazí. A je to lepší a chutnější

Andula

8. 7. 2010 09:29

Miluji recepty v ml, snaz se to dela ;-) Vypada to moc dobre, urcite zkusim a udelam vice toho kremu, deti to maji radi. :yes:

indulina28

8. 7. 2010 05:32

davam bodik,taky delam ale trochu jinak,ale jinak moc hezky:yes:

marepavla

3. 3. 2010 18:23

vypadá to nááádherně, hned bych si dala, dávám bodík :yes:

HankaPu

2. 3. 2010 21:23

Kostky vypadají nádherně, už mám uloženo a určitě vyzkouším:yes: +

lemarti

2. 3. 2010 21:08

Hezke;-)to urcite vyzkousim:yes:

jollka

2. 3. 2010 19:32

Super receptík ,mám ráda kommbinace:-p:-K:yes:

jana73

2. 3. 2010 18:10

Teda , dneska samé dobré recepty:yes:

mirca75

2. 3. 2010 17:44

Marundo:-)když já strašně nerada peču v malém:-D.No a navíc mě láká ta barevnost (světlé a tmavé těsto);-).

pipre

2. 3. 2010 17:41

Moučník vypadá velmi dobře a věřím, že je i moc chutný.:yes:+5.

Paprika

2. 3. 2010 17:31

Mňam :-p:-p +:yes::yes:

Sodovka

2. 3. 2010 15:58

Dělám podobné Pařížské kostky. Jenom dělám jedno těsto, které pak rozkrojím. Udělat 2 těsta = světlé a tmavé je dobrý nápad.:yes: Těsto doporučuji pokropit rumem nebo nějakou ovocnou šťávou a potřít pikantním džemem. Pak natřít krémem a na krém položit další "nakropené" těsto. Těsto pak není suché. Abych nemusela krémem šetřit, tak ho dělám ze 3 šlehaček a 3 čokoládových tyčinek Kaštanů. Jednou jsem na krém (mezi 2 piškotové pláty) dala i kompotované jahody. A byla to mňamka. Pařížský krém a jahody jsou :-p :-p :-p. Posílám bodík.:yes::-p

marunda

2. 3. 2010 14:48

mirca75: tak upeč jen jeden korpus a to se sní určitě. Já upekla víc, abych mohla i nabídnout jiným. Jinak bychom to baštili také dlouho

mirca75

2. 3. 2010 14:40

Marundo:-)tak tu kolem tvých řezů brouzdám a nevím jestli upéct hned,nebo zatím "jen" uložit.Ale u nás by musela být oslava,aby se takové množství spapalo;-(,takže zatím asi počkají;-).A moc ráda je vyzkouším z "Kaštanů",protože ty miluji:-8.Díky moc za tip;-).

thomassinno

2. 3. 2010 14:36

Moc hezké :yes: +2

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pařížské kostky pařížská kostka margot kostky pařížské řezy recept recept na pařížské kostky pařížské kostky recept recept parizske kostky moučníky trochu jinak řezy s pařížským krémem pařížská šlehačka z ledových kaštanů recepty pařížské kostky tyčinka margot pařížské kostka krem z varene šlehačky pařížské kostky-recept recept pařížské řezy s margot čokoládou pařížské kostky recepty rez margot s parizskym kremem parizske tycinky pařížské řezy trochu jinak

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, mléko, prášek do pečiva, vejce, kakao, šlehačka, kaštany ledové, čokoláda margot

TopRecepty.cz

Pařížské kostky trochu jinak

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gp2Y