Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí kečup bez rajčat

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2010 18:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie24 520 kJ / 5 861 kcal
Bílkoviny43,38 g
Tuky12,11 g
Vláknina136,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61,39 g
Sůl153,00 g
Sacharidy1 343,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

psia-mat

30. 8. 2020 17:56

Včera jsem uvařila a to rovnou z dvojité dávky. Jen místo jablek jsem dala cuketu a octa i cukru polovinu. Je to naprosto úžasná, voňavá a výborná záležitost! Moc děkuji za recept!!! :-K:-K:-K

Ellas

7. 4. 2013 12:39

Eh, domací kečup bez rajčat? A ten rajský protlak je podle vás jako z čeho?

Lejdy

20. 8. 2012 18:37

lidičky to je úplně jedno jaké jabka tam dáte.
:-)

isindy isindy

10. 8. 2010 07:42

tož to asi hej, to v tej Praze nemáme :-8:-D:-D:-D:-D díky;-)

jahoda jahoda

10. 8. 2010 07:37

isahu - žňovky=letní jablka:-)) To je asi hanácká hantýrka:-D

isindy isindy

10. 8. 2010 07:35

jahodo, co jsou to žňovky?????:-O:-O:-O

hafikov hafikov

9. 8. 2010 22:02

Tak tento receptík vyzkouším:-K

jahoda jahoda

9. 8. 2010 21:51

Chuťově to může být zajímavé (nejsou tam rajčata, ale je tam protlak, takže chuť rajčat asi bude). No ale je nádherně rozmixováno. Dala sis s tím prácičku;-), a pod maso bych si to nechala líbit - ta kombinace surovin + lehce nakyslé díky žňovkám. Mám uloženo, ráda bych někdy v malém množství zkusila, jen žňovky se nám jaksi nedaří:-S:-K:yes:

jitka

9. 8. 2010 21:16

no to asi ne bez rajcat no nevim.

Lejdy

9. 8. 2010 21:00

Urodilo se nám dost letniček(jablka).Jsou kyselý a ještě tam je ten ocet tak toho cukru není moc.U nás to je oblýbený a děláme i ze 3 dávek.No jo,každý má jiné chutě.

AniCiz

9. 8. 2010 20:29

:yes :-)uloženo,zkusím

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 8. 2010 19:59

spagetka, dovolím si nesouhlasit!! Já jsem to zkoušela k nějakým klobáskám na nějaké návštěvě. Vím, že jsem neměla vůbec hlad ani chuť na klobásy, ale tohle mne dostalo, nemělo to chybu a pokud si vzpomínám, bylo to z řepy, protlaku, akorát si nevzpomínám na ta jablka. Každopádně, bych to nezavrhovala a třeba to vyzkoušela z měnší várky. Já teda určitě vyzkouším, chtělo by to sakra nějaká jablka ze zahrady, ale když letos snad ani nebude z čeho pálit kalvádos!!:-O. Co já si dám v dlouhých zimních večerech?:-D:-)):-)) Za připomenutí receptu veliký dík a plusík!!;-):yes::yes: Jen ještě snad..nedávala bych asi tolik cukru a jablka kyselejší;-)

ivulinka ivulinka

9. 8. 2010 19:52

O tomhle jsem ještě neslyšela, bodík:yes:

spagetka spagetka

9. 8. 2010 18:55

Tak tohle znám jako zavařeninu z červené řepy (bez protlaku ovšem), je výborná zkuste bez toho rajského protlaku, to tam je podle mě nanic a navíc - tady to není ani protlak ani kečup ani červená řepa. Ale je to můj názor.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kečup z rajčat rajčatový kečup recept recepty na kečup z rajčat kečup z červené řepy domácí rajčatový kečup rajčatový kečup kečup z rajčat recept recept na kečup z rajčat domácí kečup bez jablek domácí kečup z protlaku recept na domácí rajčatový kečup kečup z rajčat bez jablek kečup z domácích rajčat kečup z protlaku domaci rajský protlak recept domácí rajčatový protlak kečup z rajčat a červené řepy recept na rajčatovy kecup recept na domácí kečup bez jablek kečup z jablek

Suroviny: řepa červená, jablko, cibule, mrkev, cukr, protlak rajčatový, sůl, ocet, skořice mletá, pepř mletý, koření nové koření, zázvor, paprika sušená sladká, koření hřebíček

TopRecepty.cz

Domácí kečup bez rajčat

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ojL3