Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 298 kJ / 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,72 g |
| Tuky | 44,16 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 163 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ovoce nakrájíme na drobnější kousky a v mixéru je rozsekáme na kašičku. Dolijeme kefírem a vymixujeme. Můžeme přidat led. Pokud je ovoce a kefír vychlazený z lednice, není nutný.
Krok 2: Je možná jakákoli kombinace ovoce, je dobré kombinovat sladší a kyselejší ovoce (jablko, rybíz, švestky, broskve, meruňky, borůvky, meloun atd.). V létě výborné osvěžení.
Zveřejněno 10. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný kefíráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkvz
Moje poznámka
Ovocný kefíráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkvz
Nejnovější recepty
Vepřové medailonky na rozmarýnu
Přidáno před 52 minutami
Pizza z listového těsta s plněným okrajem
Přidáno před 3 hodinami
Smažený sýrový trojboj
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
PetraStenzel před 40 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaK. před 1 hodinou
Mramorová bábovka s marmeládou
jurcova1990 před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
Stokynka před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Ajkad před 2 hodinami
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Diesel před 3 hodinami
Cuketový perník
lunav1 před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
lunav1 před 5 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak zužitkovat broskve,
koktejl z kefíru,
kolač kefiraček,
tncz nova hruška
Suroviny:
smetana zakysaná,
švestky,
broskve,
led
Komentáře (6)