Blesková koprovka se „zlatými vejci“ bez masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,47 g |
Tuky | 8,23 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 38,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Potřebovala jsem udělat velmi rychlý oběd a větší množství kefíru mi k tomu pomohlo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2017 15:48
Jana Remková: Jani děkuji za přidání hezké fotky, je to dobrůtka, což

18. 2. 2013 12:08
vyzkoušela jsem. Super! Opravdu skvělý nápad
nerada dělám smetanové nebo mléčné omáčky kvůli dětem, ale z kefíru je tato omáčka vhodná i pro ně. Dávám 1



14. 3. 2012 00:46
Ladi,říkáš kefír??Tak to někdy vyzkouším.


12. 3. 2012 17:01
Nevím jak to dělám, ale každý rok mám v zahrádce plno kopru, nádherně hebkého a voňavého. Za sezónu dělám koprovku několikrát. Nadúrodu zpracuji do okurek, rychlokvašky jsou přímo k nakousnutí už za celý jeden týden, pak do zelí a zbytek dám k ledu, tedy do mrazáku. S kefírem to neznám, ale vyzkouším. Dobrá rada.


12. 3. 2012 11:54
spagetko - tak tedy já mám raději mražený nebo čerstvý - je to voňavější no holt se musí trochu dochutit omáčka (dávám převařený ocet + cukr) ale ten tvůj kefír je nakyslý takže to byla určitě mňamka i z toho mraženého

12. 3. 2012 11:41
Ani, já bych i dala sterilovaný, ale mám jen mražený, v Albertu měli jen velké sklenice a to bychom asi včas nesnědli a otevřené i v lednici by se zkazilo. Letos si chci nějaký naložit, snad mi vzejde, loni mi to něco napadlo 

Jinak díky za bodíky


Jinak díky za bodíky


12. 3. 2012 11:32
Také dělávám z kefíru,ale jak píše Jana R.i nám to chutná více se sterilovaným koprem.Koprovku můžu i studenou a bez ničeho,takže bodík je jasný
+10


12. 3. 2012 10:26
koprovku z kefíru jsem věru ještě nedělala a tak určitě vyzkouším 
a vejce? ať se jdou i obchodníci bodnout, kdybysme tak všichni alespoň 14 dní nekoupili vajíčko, to by byl fofr, jak by je zlevnili, že



11. 3. 2012 22:38
Koprovka je moje dospělácká láska...
Posílám pochvalný puntík...


11. 3. 2012 20:41
v týdnu koupím kefír a určitě vyzkouším, koprovku mám s vajíčkem moc ráda - i kvůli té rychlosti 
brzy se víc vyplatí uvařit to maso, než vajíčka, co?
my máme naštěstí vlastní.

brzy se víc vyplatí uvařit to maso, než vajíčka, co?

11. 3. 2012 20:13
děkuju
a určitě vyzkoušejte, je to výborné 





11. 3. 2012 20:12
Z kefíru ma nenapadlo omáčku robiť, výborný nápad 
+7


11. 3. 2012 19:49
Dobrý nápad s tím kefírem. To musím vyzkoušet. Ten název...se "zlatými vejci" mne pobavil
, ale je trefný..Já už vybírám recepty, kde vejce nemusím mít. Já se bez nic klidně obejdu, horší je to s mužem, ten je má moc rád na snídani 
+5



11. 3. 2012 19:42
Jana Remkova: Jani, přesně, taky je to napsané v posledním řádku ingrediencí 






11. 3. 2012 19:29
Já mám nejraději na koprovku sterilizovaný kopr a nejsem sama. On už to nějak lépe dochutí. Čerstvý dávám spíš do polévek
. No, ale možná to ten kefír dochutí lépe, než sterilizovaný kopr. Zkusíme
. Jen dotaz...proč "zlatá vejce"?
To asi kvůli ceně, co?




Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Banánové rolky
Přidáno před 2 hodinami

Chilli fazole s kukuřicí, cizrnou a klobásou
Přidáno před 14 hodinami

Vepřové labské kostky na červeném víně
Přidáno 3. 10. 2023 18:19

Bezmasé kapustové karbanátky pečené v troubě
Přidáno 3. 10. 2023 09:21

Kuřecí maso s těstovinami v sýrové omáčce
Přidáno 2. 10. 2023 20:16

Těstoviny s kuřecím masem v delikatesní omáčce
Přidáno 2. 10. 2023 17:32
Právě bylo uvařeno:

Kefírová buchta - rychlovka
uvařil/a Steffi01
před 4 minutami

Kuřecí lívance s chutí majonézy
uvařil/a KatkaCechova
před 2 hodinami

Domácí langoše
uvařil/a Danakoukolova
před 2 hodinami

Ganache
uvařil/a svatohelen
před 2 hodinami

Kuřecí řízky v křupavém těstíčku
uvařil/a morax
před 3 hodinami



Kapustový hrnec
uvařil/a Petaja
před 4 hodinami

Hraběnčiny výborné řezy
uvařil/a Janiina
před 5 hodinami

Tvarohová bábovka
uvařil/a Cyber_Steiner
před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: koprovka s vejcem koprová omáčka ze sterilizovaného kopru koprovka s vajíčkem koprová omáčka se sterilovaným koprem koprovka z kefiru koprovka z čerstvého kopru domaci koprovka koprová omáčka se sterilizovanym koprem koprovka se sterilovaným koprem koprovka koprovka ze sterilizovaného kopru jak se dělá koprovka koprovka z podmáslí sterilizovaný kopr koprová omáčka bez masa koprovka se sterilizovaným koprem koprovka z vývaru koprovka bez vývaru koprová omačka ze sterilizovaný kopr koprová omáčka z kefíru
Suroviny: kefír, vývar, kopr, mouka hladká, máslo, cibulka jarní, sůl, cukr, vejce
Blesková koprovka se „zlatými vejci“ bez masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6NY
17 názorů