Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 326,20 g |
| Tuky | 14,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 770 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Každé maso rozdělíme na tři díly, do středu uděláme ostrým nožem kapsu, do které vsuneme sušenou švestku.
Krok 2: Každý kousek opepříme a obalíme slaninou.
Krok 3: Kousky masa napíchneme na špejli a grilujeme ze všech stran cca 15-20 minut.
Zveřejněno 15. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí balíčky ve slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7oA
Moje poznámka
Kuřecí balíčky ve slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7oA
Nejnovější recepty
Drážďanská štóla
Přidáno před 9 minutami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 1 hodinou
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 6 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 7 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 7 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 8 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 9 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí plátek obaleny ve slanine,
kureci prsa obalene ve slanine na grilu,
kuřecí balíčky v anglické slanině,
kuřecí bbalíčky slninou,
kuřecí se slaninou na švestkách,
recept na balene maso ve slanine,
kuřecí platek obaleny v slanine,
kuřecí prsa e slaninou a sušenými švestky
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina,
švestky sušené,
pepř mletý
Komentáře (6)
Pokud dávám do masa sušené švestky,nebo jiné ovoce,tak ho nechám přes noc namočené v pomerančovém,nebo jiném ovocném džusu.Pěkně natáhne a v mase to pak krásně pustí šťávu