Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Měkké řízky z kýty s trochu jinou bramborovou kaší

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 12. 2008 16:13

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota99 888 kJ / 23 874 kcal
Bílkoviny635,56 g
Tuky60,30 g
Vláknina660,42 g
Cholesterol1 036 mg
Sodík2 200 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy4 867,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dnes jsem neměla cibulku, takže je kaše s kmínem.Do pekáčku ve kterém řízky dopékáme nepřidáváme žádný tuk, řízky ho pustí dost.

Dopékám výhradně řízky z vepř.kýty, která bývá tvrdá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Simona Skolakova

12. 4. 2010 14:01

To je náhodný receptík a hned mi tedy zaujalDopékat řízky jsem nikdy nezkoušela,tak vyzkouším.:-)):-Kdávám bod:yes::-K

Lusinda79

26. 2. 2010 16:43

Evi mám velkou radost, že chutnalo.:-8

eva hubova

26. 2. 2010 15:53

Dnes jsme měli na oběd,výborné:yes::yes:+1

Gabina

9. 12. 2008 15:04

Kaše se zakysanou smetanou je dobrá. Taky jsem zkoušela kaši s pomazánkovým máslem a taky to bylo dobré.

Lusinda79

8. 12. 2008 17:53

Pejli je holt živel!:-D:-DUž tu chyběla.:-!

JanaDorazinova

8. 12. 2008 17:33

Chjo, Pejli:-S

Pejli

8. 12. 2008 17:01

JJ,přesně tak! :-D . Takže se ženy mějte!! a slunce v duši :-p

Lusinda79

8. 12. 2008 16:48

Jojo mamka se svěřila, asi si bude muset předcházet místního řezníka, protože ses jí přestěhovala.

Pejli

8. 12. 2008 16:41

jinak teď už budu mít "maminku" samyci od sebe kousíček.Chápeš to, co bych pro svou maminku neudělala, přestěhovala jsem se do Orlové kvůli svého kulinářského umění, aby se měla od koho učit! :-D a proto!! jsi moje máááááááma, moje mááááááma!!:-D

Pejli

8. 12. 2008 16:31

Hoj hoj! no ted byl docela rachot!stěhování a tak..tak jsem mrkla,jak to tu žije!! ještě nemám napojený net..bude to chviličku trvat, takže jak to bude, tak tu budu kukat častěji! :-p ... jak se tu vaří, jak se tu puchne, kyne :-D A vo vo vo tom to je! :-)):-*

Lusinda79

8. 12. 2008 16:09

Pejli kde se flákáš???Co samyce?:-D:-D:-D

Pejli

8. 12. 2008 15:54

Čééééééést!! taky jsem trochu okusila u mamky, bylo to opravdu dobré!! takže oznámkuji jedničkou! Zdarec! DONA PIČUNDA BLANKA :-D

Lusinda79

8. 12. 2008 15:29

artine, dopékají se na nízkou teplotu, tudíž změknou.Jinak se stačí podívat do každé kuchařky, kde se kýta vždy dopéká, minutky z kýty ano, ale naložené a spíše nudličky.Kýta je sama o sobě tvrdá, na minutky je vhodná ze sušších mas z prasátka kotleta.

Martin

8. 12. 2008 15:25

Z jakého důvodu se řízky ještě dopékají v troubě? Z bytečně se jenom vysušují. Maso je přece z vepřové kýty, která se používá na minutky, čínu atd.

Lusinda79

8. 12. 2008 13:48

Koukám, že u mých příspěvků to vypadá, že ignoruju velká a malá písmena..hrůza.:no:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výborné měkké vepřové řízky vepřové řízky z kýty rizky z veprove kyty obrácený řízek z vepřové kýty vepřový řízek z kýty veprova kyta řízky vepřová kýta řízek řízek z kýty rizek z veprove kyty recepty vepřové řízky z kyty měkké vepřové řízky fritování řízků veprove rizky trochu jinak vanilková bramborová kaše řízky trochu jinak smažený řízek z vepřové kýty vepřové maso s bramborovou kaši měkký řízek řízek trochu jinak měkký vepřový řízek

Suroviny: kýta vepřová, vejce, česnek, vegeta, koření grilovací, maggi, pepř mletý, strouhanka, olej, sůl, brambory, máslo, smetana zakysaná, cibulka jarní, pažitka

TopRecepty.cz

Měkké řízky z kýty s trochu jinou bramborovou kaší

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkB2