Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 059 kJ / 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,20 g |
| Tuky | 16,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rostbeef s bramborovo-celerovo-mrkvovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNWm
Moje poznámka
Rostbeef s bramborovo-celerovo-mrkvovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNWm
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 25 minutami
Staročeský kuba
Přidáno před 3 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 2 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 2 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 3 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 3 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 5 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 6 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 6 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 7 hodinami
Tématické fráze:
rostbeef teplota,
celerovo bramborové pyré,
rostbeef,
rostbeaf,
bramborovo celerové pyré,
celerovomrkvove pyré,
rostbeef recepty,
rostbeef recept,
celerovo květákové pyré,
celerovo.bramborové pyré,
mail salka.ro loc:cz,
jak péct rostbeef,
omáčka k rostbeef,
teplota masa rostbeef,
recept celerovo bramborové pyré,
celerovo bramborové pyré s parmazánem,
bramborocelerove pyre,
bramborové pyré s rukolou,
květákovo mrkvové pyré,
rostbeef na pepřové omáčce
Suroviny:
roštěnec hovězí,
pepř,
sůl,
brambory,
celer,
mrkev,
rukola,
smetana zakysaná
Komentáře (5)