Bulgureto s houbami a hlívovým šmakounem

Katak Kuchařka: Katak

Doba přípravy: 30min 2-3 porce Bezmasá jídla 2 názory

Suroviny

150-200 g bulguru
100-200 g hlívový Šmakoun
cibule
hrášek
mrkev
petržel
celer nebo mražená zelenina
houby ( čerstvé, mražené, sušené )
Niva nebo jiný sýr
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme bulgur a podlijeme 400-500 ml vývaru nebo vody.

  2. Vaříme tak 15 min, odstavíme a pod pokličkou necháme dojít.

  3. Osmahneme cibulku, přidáme zeleninu a houby, podusíme (dle zeleniny), nakonec přidáme Šmakouna.

  4. Bulgur prokypřime, smícháme se zeleninou a Šmakounem.

  5. Nakonec přidáme sýr a promícháme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulgureto s houbami a hlívovým šmakounem

Tématické fráze: bulgureto kuřecí bulgureto bulgereto houbové bulgureto kolik bulguru na porci bulgurleto burgureto zeleninové bulgureto s fazolemi zeleninové bulgureto bulgoruto co je bulgureto zeleninové burgureto šmakoun recepty kureci bulgureto bulgureto se zeleninou kruti bulgureto bulgur se zeleninou a šmakounem smakoun houbový recept bulgreto