Zelňák

Katak Kuchařka: Katak

Doba přípravy: 30min 2-4 porce Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

500 g zelí kysané (překrojit a vodu slít)
2 vejce
8 lžic sádla (já dala olej)
bylinky
uzenina
sýr
1/2 hrnku polohrubé mouky
(+ cokoliv tě napadne)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kysané zelí překrojit a vodu slít (já ji vypila).

  2. Přidáme další ingredience, zamíchat a rozložit na vymazaný plech, ale lepší je asi poolejovaný pečící papír.

  3. Péct, dokud pokrm nezhnědne.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelňák

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Tématické fráze: zelnáky zelńák zelňáky na plech zelńák na plech zelňáky z kysaného zeli na plech top recepty zelnáky hrnec zelňák zelňák na plechu babiččiny recepty zelnáky babiččiny zelňáky zelňák hrnec zelnaky se slaninou zelňak recept zelňák na na plech zelňáky recept zelňák na plech recept zeňáky zelnaky se slaninou top recepty jednoduché zelňáky na plech zenaky jihoceske

Zapomněl/a jsem heslo