Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,10 g |
Tuky | 156,09 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 20,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Troubu jsem si dala vyhřát na 170°C. 2 remekiny o průměru 9 cm jsem si vymazala máslem.
Krok 2: V míse jsem pomocí šlehače smíchala všechny ingredience až na vejce. Až byla směs hladká, přidala jsem vejce, pepř a jen špetku soli (možná ani není třeba, sýr je slaný dost). Směs jsem rozdělila do misek a nechala péct 25 minut.
Krok 3: Poté jsem misky vytáhla a nechala soufflé na prkénku asi 15 minut klesnout a zchladnout.
Krok 4: Soufflé jsem vyklopila na plech vyložený pečícím papírem, rozdělila na ně zbytek parmezánu a dopřála jim dalších 10 minut v troubě.
Zveřejněno 29. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/no54
Moje poznámka
Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/no54
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 8 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
souffle recepty,
ricottové suflé,
recepty z ricot,
ricotové krokety,
slané suflé,
lasagne con salmone affumicato,
souffle ingredience,
misky na souffle,
spadnutí těsta,
top moravia slehac,
sufle s parmazanem dalsi recepty?,
soufflé misky
Suroviny:
sýr ricotta,
sýr gran moravia,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
česnek,
vejce,
pepř,
sůl,
sýr parmazán strouhaný,
máslo
Komentáře (4)
Vždyť tím vlastně popíráš pravý účel suflé - nadýchané suflé se ihned konzumuje, zahorka, aby nespadlo