Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh upečený, v másle utopený

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 12. 2014 12:04

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ke spoustě pstruhů na másle přidávám i tu svou verzi :-)

Na zkoušku jsem použia koření na ryby z Lidlu. Jmenuje se“Pil Pil“ a je moc dobré i v bramborácích.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 12. 2014 17:37

casino:ach jo:no:Tebe musí ve vnitřku něco hrozně užírat...;-(
Až ty pstruhy vycpané kaki uděláš,dej vědět.Myslím si,že u kaki po"uvařaní"nebude poznat,jestli bylo zaralé,nebo nezralé;-)
Ale takto znehodnotit rybu...no,asi máš jiné chutě:-/

casino casino

11. 12. 2014 00:56

Anna Kocikova:
No, nikdo nevíme všechno…, ale vy vědomě šíříte bludy. Než mlžit, možná stačilo neinformovanost otočit v žert: Kočičko skákavá, jsem si říkala, že je to divný pstruh, když to na mě dělá voči jako vlk na Karkulku...:-D
Já tu příšerku poznal díky diskuzi na vámi zmíněném LABUŽNÍKOVI. http://www.labuznik.cz/recept/grilovany-pstruh/
Tam ten renonc v názvu vyřešil admin přímo šalamounky, když do surovin vedle pstruha doplnil – nebo jiný vodní dravec ;-)
A co se rcp týká, ryby dělané na másle preferuji kořeněné spíše s rozumem, tedy takřka nekořeněné (na rozdíl od ryb vařených. Nicméně, už se těším na pstruhy vycpané nezralým kaki...;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 12. 2014 21:40

cathleen:Já solím ráno,ale až tak,polopaticky to tady(i u jiných svých rcp)nepopisuji:-8Chci se vyvarovat přihlouplým komentářům...:-/V pomerančovém džusu jsem příchuť mrkve zatím nezaznamenala


MajaV:děkuji:-K

rujet:díky:-Ktakto ho dělávám i na pánvičce-ušetří se energie:yes:Těsně před dokončením přidám plyn na plné grády a po 3minutách otočím rybku na druhou stranu...vážně těch 15minut stačí:-)

MajaV

10. 12. 2014 16:29

Moc pěkný:yes:, brzy zkusím takto udělat:-p

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 12. 2014 15:14

Anna Kocikova: jasně, že to není tvá chyba, taky většinou předpokládám, že kupuji to, co je na obalu napsáno. I když...třeba pomerančový džus bývá často z mrkve:-p
Škoda, že nevěříš kamarádovi rybářovi :-D I v dTestu píší, že tohle oznacení je pouhý marketingový chyták https://m.dtest.cz/clanek-2291/jak-vybrat-pstruha - stříbrnice je velice dobrá ryba, taky jsme ji kupovávali. Já je solim asi hodinu dopředu (podle rad M. Štěpničky), sůl pronikne rovnoměrně do všech vrstev masa a maso zpevní. ;-)

rujet rujet

10. 12. 2014 12:51

Hned bych si ho dala. Vypadá úžasně.:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 12. 2014 11:44

zizala:Moje chyba...;-)mám ve zvyku prezentovat celý postup"pečení,vaření":-)Kdyby tam ta fotka upečené ryby v míse nebyla,asi by nebyl ani Tvůj komentář:-))Ale mohu Tě ujistit,že to máslo připálené na okrajích nebylo.Kdybych rybu v průběhu pečení podlila(vodou,vínem,vývarem)zase by to vypadalo jinak;-)

cathleen:To samé mi řekl kamarád rybář;-)Ale já používám v surovinách ten název,který je napsaný na etiketě zakoupeného výrobku,abych nemátla případné zájemce o recept:-)
Ivi,to je něco podobného,jako když v obchodě koupíš čínské zelí,které je pekingské...co pak v receptu do surovin napsat:-/:-8Není to má chyba:-)

casino:Dali,tak od Tebe ty smajly opravdu sedí;-):-))Tuhle rybu,kterou takto dělávám opravdu roky a roky(jen se solí a rozmarýnem),jsem tady dala úmyslně:-!a čekala jsem na"ohlasy"Věděla jsem,kdo se chytne:-DKde jsou ty časy na Labužníku;-)

Všem děkuji za komentáře,zájem o recept i hodnocení:-K

zizala zizala (moderátorka)

10. 12. 2014 07:47

ivulinka: No, to máslo v pekáčku je dost přepálené, tady bych raději sosík nejedla, i když jinak mám máslo na rybách strašně ráda :-p
Koření neznám, směsi nekupuju, já mám na rybách neradši jen sůl a bylinky ;-)

ivulinka ivulinka

9. 12. 2014 21:31

Nevím jak casinovi, ale mě se líbí, máslo mám ráda téměř ve všem:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 12. 2014 18:55

Drahuš, téhle rybě se pstruh jen říká, je to stříbrnice atlantská - mořská ryba ;-) (nepatří ani mezi lososovité, jako pstruzi)

casino casino

9. 12. 2014 16:59

ach jo:-(

jirholu jirholu

9. 12. 2014 16:57

:-p:yes::yes:

tejaja tejaja

9. 12. 2014 15:45

ach jo :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: stříbrnice atlantská pstruh recept pstruh na másle jak nejlepe udelat pstruha stříbrnice atlantská recept prepalene maslo pstruh na másle recept pstruh recepty pstruh v troubě stribrnice atlantska recepty pstruh podle štěpničky recept pstruh na másle pstruh dělaný v alobalu ja solit pstruha je potreba solit pstruha dopredu stříbrnice ryba dtest ryby pstruh delany v troube recepty na pstruha recept na pstruha

Suroviny: pstruh, koření, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Pstruh upečený, v másle utopený

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qr7R