Utopené karbanátky

Dooga Kuchař: Dooga

Doba přípravy: 30 minut + 3 dny uležení 20 ks Mleté maso 4 názory

Suroviny

Karbanátky:
1 kg mletého masa mix
2 vejce
2 cibule
strouhanka
sůl
koření do mletých mas
bylinky
tuk na smaření
Nálev:
0,25 l octa
0,75 l vody
50 g Deko
3 cibule
chilli papričky
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z masa a ostatních přísad uděláne karbanátky. Usmažíme je a necháme vychladnout.

  2. Mezitím svaříme vodu s octem, přidáme Deko a čili papričky (počet dle chuti) a povaříme. Také necháme vychladnout.

  3. Cibuli nakrájíme na měsíčky.

  4. Do uzavíratelné nádoby naskládáme vrstvu cibule, na ní karbanátky, zase cibuli, karbanátky, cibuli.

  5. Zalijeme nálevem tak, aby byly všechny karbanátky potopené.

    Uzavřeme a necháme 3 dny uležet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 42 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Utopené karbanátky

  • RH-12 RH-12

    Je to dobrota mohu potvrdit jen tři dny se nám zdálo málo tak jsme nechali týden projít a hned zmizelo :-)

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autor receptu)

    AntoninZ: Nebudeš litovat. ;-)

    Odpovědět

  • AntoninZ AntoninZ

    Propána krále, to ale opravdu vypadá nesmírně mňamózně. Už to tisknu, pak přidám bod, a pak jdu koupit maso.:-K

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Je to moc fajnová mňamka:-p+3:yes:která nám chutná víc,než klasické pečenáče,mňam:-p:yes:
    Ty hruštičky z řepy jsou moc krásné:-*:-K

    Odpovědět

Tématické fráze: kyselé karbanátky karbanátky v octě nakládané karbanátky pečenáče z mletého masa pečenáče z karbanátků nálev na kyselé karbanátky karbanatky na kyselo utopené vejce karbanátky v octu naložené karbanátky utopené cukroví pečenáče z mletého karbanátky recept utopené karbenátky karbanátky v v octě karbanátky recepty karbanatky v kyselem nalevu naložené karbanátky na kyselo nálev na čili papričky karbanátky v remosce

Zapomněl/a jsem heslo