Losos nebo pstruh v alobalu

www.toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 4 názory

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

2 kg lososa (pstruh) bez hlav
sůl
citrónová šťáva
pepř
2 stroužky česneku
pórek
kopr pokrájený na kousky
Omáčka:
3 dcl majonézy
1,5 dcl ušlehané smetany
kopr
citrónová šťáva
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na alobal pomazaný máslem položíme vykuchanou a očištěnou rybu, kterou jsme vytřeli kořením a pokapali citronem.

  2. Osolíme, naplníme pórkem a koprem a dobře zabalíme do alobalu.

  3. Pečeme v troubě na plechu asi 50 až 60 minut (200°C).

  4. Podáváme s vařenými bramborami.

  5. Servírujeme se studenou omáčkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Losos nebo pstruh v alobalu

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    jajikpusik,taky to tak dělám a né jen s rybou ale cokoliv dělám v alobalu na porce/kuřecí stehna,nebo kuřeci prsa atd./,tak tam hned dám i brambory a pak rozdám balíčky.Je to velká výhoda:yes:;-)

    Odpovědět

  • jajikpusik jajikpusik

    Dobrý den, také dělám pstruha v alobalu, dnes už se vyhřívá v troubě dle Vašeho receptu. Jen se zmíním, že já do alobalu vkládám i mraženou zeleninu a syrové, nakrájené a oloupané brambory. Pak každému na talíř dám jeho "naporcovaný" alobal a je to. Někdy zkuste. jajikpusik:-8:yes::-*

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Nádherná, žravá fotka!:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Losos byl moc dobrý:-)):-O
    Tonda - u Papriky stále vařící (Paprika k plotně nechce)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo