Jednoduchý pstruh
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,94 g |
Tuky | 17,98 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2014 18:44
11. 12. 2014 17:48
povoliť?
Máš obrovské šťastie, že v obchodoch, kde nakupuješ, majú aj také filé, kde uvádzajú "bez vody". Ja som na také ešte nenatrafila=svoju chuť na ryby zaháňam konzervami, no už aj tie sú stále "lepšie a lepšie" a predstav si, aj španielske.
11. 12. 2014 17:35
Obaľované ryby nikdy nekupujem, napchajú ich obyčajne vodou a potom je z toho, ako píšeš, gebuzina. Kupujem vždy klasické rybacie filé a vyberám zásadne to, na ktorom je napísané "Bez prídavku vody". Nikdy nerozmrazujem, nič mrazené by sa nemalo pred úpravou rozmrazovať úplne. nechám len trocha povoliť vonku, cca 30 min, potom obalím a vyprážam. Musí sa ale počítať s tým, že je to zmrazené a podľa toho vyprážať, aby vnútro sa prepieklo.
11. 12. 2014 15:19
A chcela by som ešte vedieť.Keď chcem piecť, vyprážať rybie filé, ale nie tzv.rybie prsty= obaľovanú mletú gebuzinu, mám ho nechať úplne rozmraziť? Priznávam sa, raz som to urobila a v miske mi ostali litre vody a za detskú dlaničku čohosi nedefinovateľného. Potom som skúšala obaľovať nerozmrazené kocky a výsledok bol tiež zaujímavý, konzumovateľný iba so zavretými očami. Takže, poraď prosím, ako na to.
Vďaka
10. 12. 2014 17:46
10. 12. 2014 17:00
10. 12. 2014 12:48
10. 12. 2014 11:27
10. 12. 2014 10:46
Recept se mi líbí, dělám ho také prostě v nejjeddnodušší úpravě s minimem koření
10. 12. 2014 09:18
10. 12. 2014 07:55
9. 12. 2014 21:32
9. 12. 2014 21:01
9. 12. 2014 11:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Palačinková roláda s marmeládou a krémem
Přidáno před 3 hodinami
Houby v oleji
Přidáno před 18 hodinami
Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí stripsy z trouby s vlažným dýňovým salátem
Přidáno 5. 10. 2024 14:53
Diabetické lívanečky s kysanou smetanou a borůvkami
Přidáno 5. 10. 2024 12:27
Kuřecí prsa s korejskou omáčkou
Přidáno 5. 10. 2024 08:43
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Matea uvařila před 15 minutami
Bramborový guláš
Standa Kantry uvařil před 21 minutami
Jablkové kostky s pudinkem
Cllariis uvařila před 26 minutami
Bábovka se zakysanou smetanou
Martina Veveruska uvařila před 35 minutami
Vláčná čokoládová bábovka s žitným kváskem
lindaofarim uvařila před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
ja.markiza19 uvařila před 1 hodinou
Květáková polévka
mrazule uvařil před 1 hodinou
Rychlé cuketové zelí
Helenecka 21 uvařila před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Vitek2015 uvařila před 2 hodinami
Mrkvový dort
EvaCh uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pstruh recept nejlepší recept na pstruha pstruh úprava pstruha recept pstruh recepty na pstruha recepty na pstruhy recept na pstruha recept na pstruhy top recepty pstruh recepty na úpravu pstruha recepty pstruh pstruh v remosce pstruh nejlepší recept jak upravit pstruha pstruh recepty nejlepší recepty na pstruha úprava pstruhů recepty ze pstruha pstruh remoska
Suroviny: pstruh, máslo, koření provensálské, bazalka čerstvá, sůl, olej, brambory, máslo, nať petrželová, sůl
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
14 názorů