Krenex
Z křenu mixovaného spolu se solí, octem, olejem, cukrem a trochou vody vytvoříme výborné a pořádně ostré dochucovadlo, které skvěle doplní klobásku, pečené maso nebo dodá říz omáčce.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 73,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Moje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 2 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 4 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 2 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 3 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 3 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 3 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 3 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 3 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
uchování křenu,
krenex,
domácí křenex,
jak uchovat křen,
krenex domaci recept,
jak uchovat nastrouhaný křen,
jak uchovat strouhaný křen,
zavařování křenu,
recept na křenex,
jak vyrobit krenex,
jak zavařit kren,
uchování nastrouhaného křenu,
uchovávání křenu,
křenex recept,
křenex domácí,
křen uchování,
jak uchovat čerstvý křen,
křen zavařování,
vejmrda,
křen strouhaný recepty
Suroviny:
křen,
voda,
sůl,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (36)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
TIP: plním do sklinek pod zaplou digestoří a takz je to bez pláče!
http://miric.unas.cz
Nastrouhal jsem ho na robotu a potom ještě mix.
Musím moc krát poděkovat za recept