Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,57 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 12,14 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 42,54 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem a najemno nakrájenou červenou cibulí.
Zveřejněno 4. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Moje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Nejnovější recepty
Nutellové brownies
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí kýta na pivě
Přidáno před 10 hodinami
Marmeláda z dýně
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 16 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
Chelsinka před 1 hodinou
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 7 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 11 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 11 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 11 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 11 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 11 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 12 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 13 hodinami
Tématické fráze:
masové soté,
recepty z králíčího masa,
králičí maso recept,
králičí maso recepty,
hovězí sote,
recepty z kuřecího masa,
recepty na králičí maso,
soté z králíka,
kuřecí soté,
máslová jiška,
recepty králičí maso,
králičí nugetky,
sote s kuřecím masem,
kureci maso,
kralici maso-recepty,
recepty kuřecí maso,
vývar z králičího a kuřecího masa,
králičí panenka recept,
kureci sote na majorance,
kuřecí kraličí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule červená,
kapie,
vývar kuřecí,
nať petrželová,
máslo francouzské,
sůl,
olej,
pepř mletý
Komentáře (17)
S těmi teplotami je to, pravda, spolehlivé pravidlo našich babiček (ale komu se i při jejich dodržení někdy neudělaly cucky, ať hodí kámen či jedovatou slinu)
Napraveno - zvoleno "francouzské máslo"
Díky za rychlou odpověď, třeba to někomu pomůže.
Aby se nedělaly hrudky, musí být buď studená jíška a teplý pokrm nebo studený pokrm mícháš s teplou jíškou.