Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 908 kJ / 1 890 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,13 g |
| Tuky | 28,78 g |
| Vláknina | 19,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 360,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Moje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 13 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na bezlepkový chléb z pekárny,
bezlepkovy chleba s psylium,
bezlepkový chléb recept,
bezlepkový chleba,
chleba psylium,
droždí saft instant,
dobrý bezlepkový chleba,
psylium chleba,
recept na dobrý bezlepkový chléb,
pekárna na chléb bezlepkový program,
chleb psylium,
psylium nebo droždí,
dobrý bezlepkový chléb do pekarny,
dobry bezlepkovy chleb z pekárny,
bezlepkovy recept chleba psylium,
recept na dobrý bezlepkový chleba,
chleba z psyllia,
bezlepkový chléb s psylliem,
pecivo psylium,
recept na bezlepkový chleba z pekárny
Suroviny:
voda,
psyllium,
mouka schar mix,
mouka pohanková,
sůl,
droždí sušené,
olej
Komentáře (6)
a já peču v pekárně, je to pro mne lepší a chleba mi z tama chutná nemám s tím problém asi jde spíše o pekárnu kolik je kdo ochoten do ní investovat a jakou značku si zakoupí... a můj chleba netvrdne jako ty jiné značky co se musí dát po vychladnutí ihned do mrazáku..
http://www.psyllium.cz/
http://www.drpopov.cz/vlaknina-psyllium-psyllicol....