Vločkový nákyp s květákem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,48 g |
Tuky | 17,76 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 102,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2015 22:09
cecilka:
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
6. 5. 2015 17:14
cecilka: Spagetka odpovedala za mňa, ale je to tak, nasucho. A miešať. ( Díky spagi ).
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
6. 5. 2015 13:57
Spagetka, casino, vďaka za radu. Ja som doteraz konzumovala vločky iba ako skvelé raňajky=vločky, ovocie, najlepšie čerstvé, med a zaliať kyslou smotanou, prípadne jogurtom. Balada.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.
6. 5. 2015 12:21
Vločky pražím (peču?) v remosce
6. 5. 2015 12:00
cecilka: Zastoupím Terezku. Ano pražit nasucho, ale bacha, stát u toho, míchat, strašně rádi se pálej a pocit máš správný, studený bude taky jedlý
6. 5. 2015 11:48
Terezka, keďže v kuchyni hrám 4.ligu, pýtam sa, vločky pražíme zrejme nasucho, však? A mám pocit, že nákyp by skvelo chutil aj studený, mám pravdu?
5. 5. 2015 08:25
Dobrá obměna
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 8 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Další recepty
Tématické fráze: květákovy nákyp v remosce květákový nákyp s ovesnými vločkami slaný vločkový nákyp nákyp recept květakové videorecept na květákový nákyp kvetakovy nakyp s vlockami vločkový nákyp květákový nákyp s z ovesných vloček vločkové karbanátky s květákem kvetákový těstovinový nákyp recept květákový nákyp s ovesných vloček květákový nákyp ovesne vločky květákový nákyp z vloček květákový nákyp - veganský veganský mozeček
Suroviny: vločky ovesné, květák, vejce, sůl, pepř, petrželka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
7 názorů