Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvičky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 3. 2009 22:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 160 kJ / 4 818 kcal
Bílkoviny161,63 g
Tuky284,09 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 1,79 g
Sůl4,07 g
Sacharidy399,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LIDKA LIDKA

13. 12. 2015 00:31

iva -neregistrovaná -nejde Vám odeslat email,na náplň nemám recept,dělám to vše od oka a aby to mělo chuť jak punčové koule.

iva

12. 12. 2015 23:52

Broskvičky vypadají úžasně chtěla bych je udělat ,:-)mohla byste mi poslat přesný recept ,hlavně na tu nápln nevím kolik piškotů ,rozinek atd. na email tresinka32@centrum.cz.Děkuji moc

jindra

6. 3. 2014 22:17

Můj email je jindrichlunacek@seznam.cz

jindra

6. 3. 2014 22:16

Dobrý den můžete mě na vás dát kontakt měl bych zájem o buflery děkuji

Papuče

6. 4. 2010 20:57

Drobenka : Rekla bych ze mlecnou hmotu pani mysli falesny marcipan.napis mi email swek1@seznam.cz napisu ti presny recept...:-K:-8:-p:yes::yes:.jinak dekuji za recept dlouho jsem jej nemohla najit...

Patricie

19. 4. 2009 21:08

Jejda, nevím jak je to možné, že jsem si jich nevšimla. Jsou překrásné, co nejdříve vyzkouším. Pěkný recept. Bod je Tvůj, a díky za recept:yes::-D

LIDKA LIDKA

19. 4. 2009 20:10

Drobenko,můžeš je dát do mražáku,vůbec se jim nic nestane a neztratí ani na kvalitě.

Drobenka

14. 4. 2009 17:53

Liduško, na Velikonoce jsem broskvičky nestihla udělat. Recept mám v oblíbených. V červnu máme velkou rodinnou oslavu a budu péct jak divá. Mám strach jestli to všechno zvládnu. Je možné boroskvičky udělat dřív a dát je zmrazit? Neztratí na kvalitě? Děkuji.

Drobenka

1. 4. 2009 21:08

Liduško, děkuji za recept. Na velikonoce vyzkouším. Jenom se chci zeptat. Hmotu ze sušeného mléka na piškotovou kuličku nahňácáme, nebo stačí kuličku ve hmotě jenom obalit? Nedovedu si totiž představit, jakou má hmota ze sušeného mléka konzistenci. Podle množství určitých ingrediencí vypadá, že je krémová. Děkuji za vysvětlení.

Boubelinda

1. 4. 2009 09:35

Teda ty vypadají jako pravé. Určitě vyzkouším. Máš bodík.:-*:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cukroví broskvičky marcipanove broskvicky broskvičky cukroví piškotove broskvičky vánoční cukroví broskvičky jak udelat drobenku kuličky ze suseneho mleka recepty ze sušeného mléka cukroví broskvičky bez formiček marcipanove ovoce recept na cukrovi broskvicky cukrove broskvičky cukroví recept na broskvičky jak na drobenku indiánky recept piškotové kuličky v marcipánu nepecene broskvicky cukrovi broskvicky vanocni cukrovi cukrovi broskvičky recept jak udělat marcipánovou hmotu

Suroviny: mléko sušené, máslo, cukr moučkový, citron, rum, žloutek, potravinářské barvivo žluté, piškoty, marmeláda, rozinky, kokos, rum, kakao

TopRecepty.cz

Broskvičky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48zx