Suroviny
Porce: 20-25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 932 kJ / 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 2,39 g |
Vláknina | 59,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,60 g |
Sůl | 33,60 g |
Sacharidy | 142,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Moje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Nejnovější recepty
Broskvový kompot
Přidáno před 11 minutami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 2 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 16 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 18 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový krém do řezů
Annanas před 2 minutami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 14 minutami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 16 minutami
Segedínský guláš
Larietern před 59 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 1 hodinou
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
m.medunova před 3 hodinami
Krůtí guláš
akalina1 před 5 hodinami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 13 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
příprava utopenců,
utopenci příprava,
domácí utopenci,
příprava na utopence,
připrava utopenci,
domácí utopenci recept,
utopeci,
jak udělat domácí utopence,
recept domácí utopenci,
jak se dělají utopenci,
utopenci,
domaci priprava utopence,
utopenci top recepty,
domáce utopence,
zavaření utopenci,
nejlepší domácí utopenci se zelím,
připrava utopence,
top recepty utopenci,
recept na domácí utopence,
utopenci ze sírem a fefefonkou
Suroviny:
špekáček,
cibule,
česnek,
okurky sterilované,
feferonka,
ocet,
voda,
cukr,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (2)