Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 719 kJ / 1 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,96 g |
Tuky | 108,62 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,82 g |
Sacharidy | 96,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZNg
Moje poznámka
Slaný koláč s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZNg
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 9 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový závin
Veronika.Hrozna před 30 minutami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 38 minutami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 38 minutami
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 1 hodinou
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 3 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 4 hodinami
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 4 hodinami
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 4 hodinami
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 5 hodinami
Kynutý knedlík
pavelimrich91 před 5 hodinami
Tématické fráze:
porkový slaný koláč,
pórkový slaný koláč kiš,
slaný pórkový koláč,
slaný zeleninový koláč,
slaný koláč,
francouzský pórkový koláč,
slaný koláč se žampiony,
pizza s pórkem,
porkový kolac,
francouzký slaný koláč,
slaný koláč s tuňakem,
slaný tvarohový koláč,
zeleninovy kolac,
slaný závin s porkem,
tvarohovy slany kolac,
slaný koláč s tvarohem,
francouzský koláč s tuňákem,
slané koláče,
slaný koláč porkový,
porkový koláč se smetanou
Suroviny:
těsto listové,
pórek,
směs zeleninová mražená,
sýr nastrouhaný,
vejce,
smetana kysaná,
sůl
Komentáře (4)