Dýňová omáčka s fazolemi

Petras namaste Kuchařka: Petras namaste

Luštěniny 0 názorů

Suroviny

1 menší (máslová) dýně
1 cibule
400 g fazolí předem uvařených nebo z plechovky (např. bílé máslové)
cca 1 l zeleninového vývaru (záleží na velikosti dýně)
3-4 stroužky česneku
1 lžíce Worcesterové omáčky
sůl
pepř
olej
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Dýni přepůlíme, vydlabeme semeník (nemusíme ji loupat) a dáme do trouby vyhřáté na 200°C asi na půl hodiny.

  2. Lehce vychladlou dýni oloupeme (pokud nepoužijeme hokaido) a nakrájíme na větší kostky.

  3. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a poté přidáme dýni. Ještě chvilku orestujeme a následně rozmixujeme s vodou nebo vývarem do konzistence omáčky.

  4. Do takto připravené omáčky dáme prohřát fazole, prolisujeme česnek a dochutíme solí, pepřem a worcesterem.

  5. Podáváme s plackami, bramborami nebo těstovinami.

Poznámka

Pro inspiraci a další články se podívejte se na můj blog.

http://fitblogies.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dýňová omáčka s fazolemi

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: máslová dýně s fazolemi dýňová chilli omáčka dýňová omáčka z máslové dýně na těstoviny dynova omacla s fazolemi domácí dýňová omáčka dyně s fazolema recepty z dýně bila fazole dyne dýně s fazolemi fazole dýně recept petrasnamaste.blogspot