Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 266 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Moje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
staré těsto,
recepty ze starého těsta,
staré těsto recept,
recept na staré těsto,
dalamanky ze stareho kynutého těsta,
peceni ze stareho testa,
recept staré těsto,
jak udělat staré těsto,
chleb ze stareho testa,
staré recepty,
kynuté těsto s se starým chlebem,
jak na staré těsto,
preferment staré cesto,
stré těsto,
staré obycejné recepty,
kynuté těsto podle starého receptu,
jak vytvarovat rohlíčky z listového těsta,
top chleb s e stare testo
Suroviny:
mouka,
voda,
droždí čerstvé,
sůl,
Komentáře (8)
Pozn. ja staré cesto pridávam na začiatku miesenia cesta ...nemám dojem, že by som tým niečo pokazila, výsledok je vždy dobrý.
Knedle kysli nádherne.