Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 680 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,68 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 659 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso smícháme s vejcem, solí, kmínem a majoránkou. Tvoříme koule, které plníme žampiónem a sušenými rajčaty. Obalíme v trojobalu, poklademe na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby. Pečeme až jsou koule pěkně zlatavé.
Zveřejněno 28. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné hovězí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80k5
Moje poznámka
Plněné hovězí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80k5
Nejnovější recepty
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 22 minutami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 2 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 2 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 2 hodinami
Penne se zeleninou a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka
Iliis před 36 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Cedrych před 2 hodinami
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 3 hodinami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 4 hodinami
Kuře kung-pao
jarmila58 před 4 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 4 hodinami
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovezi koule,
obalene hovězí koule,
hovezi koule vejce,
recepty hovězí koule,
hovězí koule priprava,
hovězí koule recepty,
skotské koule recept,
pštrosí
Suroviny:
maso hovězí mleté,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
rajče sušené v oleji,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (1)