Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 680 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,68 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 659 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso smícháme s vejcem, solí, kmínem a majoránkou. Tvoříme koule, které plníme žampiónem a sušenými rajčaty. Obalíme v trojobalu, poklademe na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby. Pečeme až jsou koule pěkně zlatavé.
Zveřejněno 28. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné hovězí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80k5
Moje poznámka
Plněné hovězí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80k5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 12 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Džem z červeného rybízu
douver před 52 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 55 minutami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 2 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 3 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 3 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 3 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 4 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 6 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 6 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovezi koule,
obalene hovězí koule,
hovezi koule vejce,
recepty hovězí koule,
hovězí koule priprava,
hovězí koule recepty,
skotské koule recept,
pštrosí
Suroviny:
maso hovězí mleté,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
rajče sušené v oleji,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (1)