Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 680 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,68 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 659 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso smícháme s vejcem, solí, kmínem a majoránkou. Tvoříme koule, které plníme žampiónem a sušenými rajčaty. Obalíme v trojobalu, poklademe na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby. Pečeme až jsou koule pěkně zlatavé.
Zveřejněno 28. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné hovězí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80k5
Moje poznámka
Plněné hovězí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80k5
Nejnovější recepty
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 6 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 19 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 1 hodinou
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 1 hodinou
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 1 hodinou
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 2 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 4 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 4 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 7 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 18 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 21 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 21 hodinami
Tématické fráze:
hovezi koule,
obalene hovězí koule,
hovezi koule vejce,
recepty hovězí koule,
hovězí koule priprava,
hovězí koule recepty,
skotské koule recept,
pštrosí
Suroviny:
maso hovězí mleté,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
rajče sušené v oleji,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (1)