Vepřové plecko na hořčici - hezké barevně

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Suroviny 4 porce

800 g vepřového plecka
1 cibule
trochu sádla
lžíce hladké mouky
lžíce plnotučné hořčice
8 ks cherry rajčátek
2 červené papriky
sůl
pepř
kousek másla
500 g těstovin

Postup přípravy receptu

  1. Dušení masa je všeobecně známá a uznávaná metoda - technologický postup. Ozvláštnit ji lze např. jako v tomto případě hořčicí.

  2. Když je maso hotové, tak na jiné pánvi krátce restujeme papriku a rajčátka a pak je přidáme na maso, až při servírování. Jako příloha v tomto případě spirálky.

Poznámka od kuchařky

Za devízu tohoto receptu - hotového jídla považuji způsob servírování - jeho nádhernou barevnost.

Komentáře k receptu Vepřové plecko na hořčici - hezké barevně

  • Jindřich Jindřich(neregistrovaný)

    Také jsem lehce zmaten :-O

    Odpovědět

  • Jindřich Jindřich(neregistrovaný)

    A ten recept je jako kde...? :-((

    Odpovědět

Tématické fráze: příprava vepřového plecka vepřová plec na hořčici plecko ořech vepřové plecko recepty veprovy orech na horcici vepřove plecko příprava vepřové plecko vepřová plec příprava vepřová plec hořčice veprova plec s na hořčici recepty z plecka vepřový ořech s hořčicí dušená vepřová plec recepty top recepty z vepřového plec masa veprove s hortici a houbami plecko na hortici orech na horcici plecko s hortici vepřová plec s hořčicí