Halibut ve voňavé citrusovo-vinné marinádě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 614 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,56 g |
Tuky | 22,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Halibuta jsem si kromě jiných ryb objednala zde a přišlo mi kilové balení filetu očištěné ryby, který už jsem si jen naporcovala dle sebe.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2016 07:47
29. 2. 2016 14:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 36 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 59 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rychlé a levné halušky z mouky a brambor. Jak je snadno připravit a s čím je podávat
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: halibut filet na grilu halibut recept příprava halibuta na pomerancích naložený halibut mořské ryby recepty halibut na grilu kapr ve vinné marinádě halibut na gril halibut na ke grilu halibut v papilotě vinna marinada na ryby
Suroviny: halibut, pomeranče, šťáva limetková, balsamico, víno červené suché, skořice, sůl, olej
Halibut ve voňavé citrusovo-vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwr8
2 názory