Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí srdíčka v omáčce

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 387 kJ /
1 049 kcal
Bílkoviny92,61 g
Tuky51,79 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 465 mg
Sodík 949 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy50,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srdiečka narežeme na kúsky. Na oleji opražíme nadrobno nerezanú cibuľu a srdiečka rýchlo opražíme. Pridáme mletú papriku, horčicu, pretlak, osolíme, okoreníme a zalejeme horúcou vodou. Dusíme do mäkka. Krok 2: Múku rozmiešame v mlieku a srdiečka zahustíme. Necháme 10 minút povariť. Krok 3: Na nokerle pripravíme cesto z prísad a zavaríme ich do vriacej osolenej vody cez strúhadlo s veľkými slzičkami alebo cez cedník na halušky. Uvarené scedíme a necháme odkvapkať. Srdiečka podávame s nokerlami.

Zveřejněno 28. 4. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí srdíčka v omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1jQR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí srdíčka v omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1jQR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Zrovna vařím krůtí srdíčka..trošku jsem si recept pozmněnila...na osmahnutou cibulku jsem přidala prorostlé domácí uzené a vynechala hořčici...stačí dvě lžíce raj.protlaku a už se vůně dere po baráku....chuť a barva jedinečná a stačí jen osolit,opepřit a špetka mletého kmínu...žádné extra ingredience...stačí jen vařit jako naše babičky....a to jsme vylízali i talíř...tak dobrou chuť.....

Zrovna to vařím a už teď mám plnou "hubu " slin,jak to krásně voní!Těším se na výsledek,je to jednoduché ,ale výborné jídlo.:yes:

Tejaja:-)tak jsem uvařila,snědli jsme a oblizovali:-p:-p jsme se všichni do jednoho.Výborné:yes:.Trošku tam na mě z omáčky vystrkovala jazýček ta kremžská hořčice(já radši normální;-)),ale uznávám že bez ní by to nebylo to pravé mňam:-*.Neteř si k tomu dala těst.spirálky(3x si přidala),ale my jsme papali nokerle jako divý:-).I můj taťka si na nich pošmáknul a to je co říct-on je tak trochu klasik:-)).Na mé straně to jistí oblíbené a na tvé boďka a fotečky.A doporučení letí všem co chtějí-vyzkoušejte,budete příjemně překvapeni a sklidíte pochvalu jako já:-*:-)

Tématické fráze:
omačka ze srdíček, omacka z krutich srdicek, krůtí omáčka, srdíčka omáčka, krutisrdicka, krůtí srdíčka omáčka, omáčky recepty, krůtí recepty, omáčka se srdíček, recepty z krůtích srdíček, omáčka s krůtích srdíček, omacka ze srdicka, krůtí srdce na smetaně, recept z krůtích srdíček, srdíčka recepty, srdíčka recept, krůtísrdíčka-recepty, srdíčka kuřecí smetanová omáčka, gulas z krutich srdiček, omáčky ze srdiček

Suroviny:
srdce krůtí, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, sůl, pepř černý, hořčice kremžská, olej, mléko, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, vejce, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu