Velikonoční bezlepkové pokušení
Symbolem českých Velikonoc je oblíbený beránek, na kterého má každá z hospodyněk svůj vlastní a ověřený recept. Celiaci zajisté ocení beránka připraveného z bezlepkové mouky. Ozdobit jej můžete čokoládovou polevou a plátky mandlí.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 958 kJ / 3 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,72 g |
| Tuky | 164,24 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 343,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční bezlepkové pokušení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvJr
Moje poznámka
Velikonoční bezlepkové pokušení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvJr
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 6 hodinami
Bílý chléb
Petulice před 6 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 8 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 8 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 10 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 10 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
velikonoční beránek bezlepkové těsto,
perníkové bezlepkové testo,
perníčky z nomixu,
velikonocni perniky bezlepkove,
bezlepkové cukroví z nomixu
Suroviny:
mouka bezlepková,
vejce,
voda,
olej,
cukr hnědý,
kypřící prášek,
kakao,
koření do perníku,
mandle plátkové,
poleva čokoládová,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (1)