Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
Tuky | 10,86 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 10,20 g |
Postup přípravy
Další přílohu jsem už nedělala.
Zveřejněno 11. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička s cuketou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GrB8
Moje poznámka
Krkovička s cuketou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GrB8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Býčí žlázy s rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 13 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 14 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
bettyter před 9 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 11 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 12 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 14 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 15 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 15 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 16 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 16 hodinami
Tématické fráze:
krkovička s cuketou,
krkovička a cuketa,
cuketa s krkovicí,
krkovička, cuketa,
krkovicka cuketa,
tandoori mexicky,
italska krkovička,
krkovička cuketou,
krkovička z cuketou,
krkovice na zelenině cuketa,
krkovička s chery rajčatky,
krkovice cuketa zelenina,
krovicka s cuketou,
cuketa a krkovička
Suroviny:
krkovice vepřová,
koření tandoori masalo,
pepř bílý,
cuketa,
rajče cherry,
koření italské bylinky,
olej
Komentáře (4)
Jinak vám moc děkuji, bylo to fakt dobré.