Mušle ,,na buzaru,,
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 6 499 kJ / 1 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,77 g |
Tuky | 71,24 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 3,00 g |
Sodík | 7,51 g |
Sůl | 20,15 g |
Sacharidy | 68,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jeste dodam...nekdo nekdy v Cechach prohlasil, ze morske plody se nesoli, ze jsou samy o sobe z more slane. Je to blbost. Musi se samozrejme osolit a to dostatecne, stejne jako si osolite tunaka. Ryby a morske potvory, ale i sladkovodni ryby se dokonce maji solit vice, nez jsme zvykli.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2016 17:55
Jitkas: Ty moje jsou ze severniho more.
Drobek: strouhanka vyvar lehce zahusti. Je to vynikajici.
Drobek: strouhanka vyvar lehce zahusti. Je to vynikajici.
30. 6. 2016 14:13
K solení vždycky říkám, že přisolit se dá, ale vyndat to už nejde Tož tak.
K receptu, trochu mně tam mate ta strouhanka, já to znám spíš jen jako průzračnou polévku do které jsem si bagetku namáčel - a mlsal.
No a bod samozřejmě přidávám, protože to s tou strouhankou zkusím. Nejsme v Prostřenu, to že to neznám ještě neznamená, že je to špatné
K receptu, trochu mně tam mate ta strouhanka, já to znám spíš jen jako průzračnou polévku do které jsem si bagetku namáčel - a mlsal.
No a bod samozřejmě přidávám, protože to s tou strouhankou zkusím. Nejsme v Prostřenu, to že to neznám ještě neznamená, že je to špatné
30. 6. 2016 10:52
aachje: Slavky jsou ruzneho puvodu. Ty, ktere pochazeji ze Stredozemniho more (Mytilus gallopreovencialis), jsou naopak hodne slane, coz je dano rozdilnou koncentraci soli ve Stredozemnim mori a Atlantickem oceanu, odkud pochazeji prave Tebou pouzite, tedy Mylilus edulis. Tkz. pri nakupu si dejte pozor na pojmenovani a podle toho solte, asi tak.......
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: slávky na buzaru krevety na buzaru jedle musle recept na mušle mušle recept musle v oleji slávky v buzaru krevety na buzsra krevety na buzaru recept sladkovodni musle slávka na buzaru recept mušle slávki na buzaru musle slavky recepty mušle recept mušle jedlé mušle recepty krevety na buzaru recept recepty na mušle jak se vaří buzar
Suroviny: slávky, česnek, cibule šalotka, olej olivový, pepř mletý, víno, vývar, strouhanka, citron
Mušle ,,na buzaru,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxQr
3 názory