Asijsky bůček

aachje Kuchařka: aachje

Doba přípravy: nalozeni 24 hodin, vareni pul hodiny 4 porce Vepřové maso 3 názory

Suroviny

1 kg liboveho veproveho bucku
sul
pepr
4 vejce
4 lzice solamylu
2 lzice sojove omacky
4 lzice ustricove omacky
chilli prasek
1 chilli papricka
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolime, opeprime a nalozime pres noc ve smesi vajec a solamylu.

  2. Pri priprave se snazime co nejvice smesi zanechat na mase a na oleji smazime dozlatova. Ja smazim ve velkem mnozstvi oleje a maso potom zcedim a vratim do panve.

  3. Pridame chilli prasek a ustricovou omacku.

  4. Zdobime jarni cibulkou a palivou paprickou. Pro podporeni chuti muzeme pridat glutasol.

  5. Podavame s ryzi, nebo s nudlemi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 133 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Asijsky bůček

  • casino casino

    Eliška Havelková:
    Umami: Wei-su = glutamát sodný = glutasol koupíte v každém marketu v regále VITANA pod názvem GLUTASOL.
    Ale podle zkušeností s mančaftem vím, že ať glutasol použiji, nebo nepoužiji, stejně to nikdo nepozná...:-))

    Odpovědět

  • Eliška Havelková Eliška Havelková(neregistrovaný)

    To musí být výborné - asi to zkusím, díky za inspiraci, mňam. Jen bych se chtěla zeptat, kde se dá koupit glutasol, děkuji.

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

Tématické fráze: kde koupit glutasol bůček na asijský způsob výborný nakládaný bůček pečený bůček po asijsku vepřový bůček po asijsku bůček recepty azijský bůček asijsky peceny bucek asijska kuchyne recepty marinovaný bůček na asijský zpusob vepřový bůček po asijsku marinovany bucek asijsky recept peceny bucek na asijsky zpusob asiisky bucek asijskybl bůček top recepty bucek recepty na azijský búček smazeny bucek na asijsky spusob křupavý asijský bůček marinovaný asijský bůček