Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slávky dušené na víně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

10. 6. 2015 20:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 285 kJ / 1 024 kcal
Bílkoviny66,20 g
Tuky36,59 g
Vláknina5,83 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 3,73 g
Sůl10,00 g
Sacharidy49,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jíme tak, že vezmeme jednu slávku, kterou použijeme jako kleštičky a tou vyndáváme z ostatních maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zuzun

12. 6. 2015 21:52

Ty jsou super! Morsky potvory jsou u me na prvnim miste, takze posilam zaslouzeny bodik:yes::yes:. Receptik moooc chutny, fotky nadherne.

Anna Kocikova

11. 6. 2015 17:00

Oku lahodící fotka:-KVašíku,věřím,že sis pošmáknul:-p:yes:

danielle72

11. 6. 2015 09:12

Miluji slávky, díky za připomenutí, asi zítra naběhnu k nám do rybárničky, ve čtvrtek mají zboží ;-):-p

magdalenka

10. 6. 2015 22:05

vybusna:slávky sú dobré, tie "škrupinky" tomu nedajú nejakú pachuť. chutí to...len sa z nich ťažko naješ - hora "odpadu". A musíš byť na ne naladená. Môj muž by to za svet nevzal do úst.:-)) on je taký - divný Janko...ani chobotnice ani olihne, v poslednej dobe nechce ani rybu.
Venoušku, moc tu plkám?

vybusna

10. 6. 2015 21:56

no a tie skrupiny musli...oni nejako nepriaznivo *neochutia * tu omacku????

casino

10. 6. 2015 21:02

vybusna:
Vězte, že chutnají násobně lépe, než vypadají:-))
Dooga: díky; už jsem stihl zorganizovat na zítra dopravu z MAKRA...:-K

magdalenka

10. 6. 2015 20:59

Chcela by som upozorniť - slávky, ktoré sú otvorené pred varením - nepoužijeme, vyhodíme. Takisto tie, ktoré sa po uvarení neotvorili. (Tak ma to učili domorodci pri mori). Ja nedávam pažítku, ale kopec petržlenovej vňate. A do šťavy si namáčame dobrý čerstvý biely chlieb.

vybusna

10. 6. 2015 20:43

ja viem, ze pre toho, kto to varieva, je to bezna zalezitost ale ja vzdy ostanem v obdive nad tym, ako to vyzera skvele. Neviem ako to chuti, ale na fotke vyzeraju uzasne fotogenicky:yes:

spagetka

10. 6. 2015 20:28

Jdu pro slávinky ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slavky na vine slávky recept na slávky slavky recept slavka houba houba slávka slávky houby slávka slavky na cervenem vine slávka obecná slávky na víně s mrkví slávky na víně recept recept slávky na víně slávka s houbami recept slavky slávky na buzaru houby slavky slávky s rajčat slavky na másle houby -slávka

Suroviny: slávky, máslo, česnek, cibule, pažitka, rajče, víno bílé suché, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Slávky dušené na víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ORJB