Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius pod parmazánovou dečkou

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 5. 2009 19:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie241 kJ / 58 kcal
Bílkoviny13,20 g
Tuky0,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy0,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenda1 Jenda1

14. 5. 2009 18:45

Eli, konečně jsem se po dvou dnech dostal na toprecepty:-/. Snad jsem nějaký skvělý receptík neprošvihnul.:-O
Recept se mi moc líbí:-p, jeho jednoduchost ho ještě umocňuje;-).
Rozhodně si zaslouží bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

ales severa

14. 5. 2009 08:29

ahoj Eli,je to dobré ale nahradil jsem to goudou 45% z holanska vyzrálím(sytě žlutým) ten je chutově nejvýraznější a taky skvělý¨.chci Ti poděkovat za inspiraci,měj se hezky.:-)):-)):yes:

Paprika Paprika

14. 5. 2009 07:30

No jo Eliza - holky ty nikdy nezklameš :-D:-D :yes::yes: Bodíkuju ;-)

HankaR. HankaR.

14. 5. 2009 06:25

:-O Elí, to je nádhera, samé dobré ingredience a jak se říká - v jednoduchosti je krása:yes::yes:

HankaPu HankaPu

14. 5. 2009 00:00

Eli, takové recepty se mi moc líbí:-) jednoduché, zdravé, rychlé, přesně pro mě:-)) nemáme my náhodou stejné, nebo aspoň podobné taliře:-? posílám bodíka:-D

magdalenka magdalenka

13. 5. 2009 21:52

Elizka, asi máme niekedy podobné nápady. Alebo trošku podobné. Ja som minule našľahala CELÉ vajíčka, do toho strúhaný syr. Aj korenie na ryby som použila, samozrejme, na peč.papieri piekla...

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 5. 2009 21:51

Pangasius je z mého pohledu výborná ryba. Objevil se nedávno i na jídelníčcích v restauracích více, než filet. Já ho mám ráda, jako koneckonců všechny ryby na sto způsobů. Bohužel, přítel mi vždycky tvrdí, že to u ryby ani neleželo:-(, že to nemá chuť ryby a upřednostňuje filet. Někdy musím vařit 2 jídla na oběd, tak pak využiju příležitost, jemu uvařím jeho oblíbené nudle s cibulí:-/ a já si prubnu tady toho krásného pangáska. Ode mne plus, Eli;-):yes:

pipre pipre

13. 5. 2009 20:48

Přestože mám ryby moc ráda, pangase jsem ještě nedělala, ale jak to vidím na tak hezké fotce, tak to musím udělat :-). Jednoduchá příprava a i dobrý typ s tím pečícím papírem. Také volím spíš dietnější jídla s minimem tuku. Často proto používám i Zepter hrnec, kde většinou tuk nepoužívám. Dávám bod!

Patricie

13. 5. 2009 20:42

Elizo je to moc pěkný recept.Snažíme se jíst zdravě, hlídáme cholesterol a tady v tom receptu je fajn to, že jsou použité pouze bílky a ten peč. papír, bez tuku. Díky:-D

Eliza Eliza

13. 5. 2009 20:05

Patricie, děkuji. To byla rychlost :-)! my jsme dojedli před chvílí, pekla jsem na papíru, aby to bylo dietnější. Tenhle obal je výborný také na pečené brambory nebo jinou zeleninu. Brambory na tento způsob jsou skvělé i s obyčejným eidamem. Děkuji za bod a pochvalu. :-)

Patricie

13. 5. 2009 19:58

Už mám uloženo, posílám bod. Opět nádherná fotka a bezvadný recept. :-)):yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: uprava pangase čím nahradit parmezán pangasius s parmazanem náhrada za parmezán pangasius úprava zepter recepty pangasius parmezan úprava pangasius recepty upravy ryb úprava ryby pangasius ryba s parmezánem pangas parmezán parmazánová krusta nahrada parmezanu jak upravit pangase pangasius jednoduchý recept děcký recepty recepty na upravu pangase ryba s parmazánem ryba pangas uprava

Suroviny: pangasius, bílek, sýr parmazán strouhaný, koření na ryby, sůl

TopRecepty.cz

Pangasius pod parmazánovou dečkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6Yp