Bramborová kaše s pestem a bavorskými klobáskami

Bramborová jídla Doba přípravy: 5 + 25 minut 0 názorů

Bramborová jídla Doba přípravy: 5 + 25 minut 0 názorů

Suroviny 2-4 porce

500 g brambor
2 lžíce másla
100 ml mléka
2 lžičky zeleného pesta
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané brambory nakrájíme na kousky a propláchneme několikrát ve studené vodě. Osolíme a uvaříme do měkka. Scedíme, přidáme lžíci másla a protřepeme, aby se máslo rozpustilo. Brambory rozmačkáme.

  2. Přidáme trochu svařeného mléka a opět pracujeme s mačkadlem. Mléko přidáváme postupně, podle potřebné konzistence. Brambory prošleháme. Přidáme pesto a prošleháme.

Komentáře k receptu Bramborová kaše s pestem a bavorskými klobáskami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: recept s bavorskou klobásou cuketa zapecena s bavorskou klobasou recept s bavorskymi klobasami