Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bořek pro Jarouška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jM3
Moje poznámka
Bořek pro Jarouška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jM3
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 2 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 2 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 2 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 3 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 3 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 4 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 4 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 4 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat modrou barvu,
dort bořek,
borek recept,
obsypávání dortů,
kaufland potravinářské barvy,
dort globus,
obsypání boků dortu,
recept na borek,
borek dort,
klasický piškotový korpus,
moučník pro jarouška,
börek recepty,
sněhurka z marcipánu,
jak obsypat boky dortu,
korpus na dort globus,
jak obsypávat boky dortů,
jedlá fotografie postup,
recepty na jedly marcipan,
dort piškotový klasický,
potravinarske barvy kaufland
Suroviny:
korpus piskotový,
krém pudinkový,
potravinářské barvivo,
marcipán,
oříšky
Komentáře (12)
Majka