Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 975 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Omáčka se hodí jak zastudena i jako teplá omáčka k mnoha druhům masa, nejlepší je ale k hovězímu masu.
Zveřejněno 27. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Moje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 2 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 6 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 7 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 7 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 8 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 8 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
mátova omacka,
mátová šťáva,
mátová šťáva recept,
teplé omáčky k masu,
mátová šťáva za studena,
mátová omáčka recept,
recept na mátovou štávu,
mátová omáčka použití,
mátová šťáva top recepty,
stavy omáčka k masu,
omáčky k masu,
omacka z maty,
použití máty na maso,
mátová omáčka ke grilovanému masu,
použití mátové omáčky,
recepty s matovou omáčkou,
tepla omacka k masu,
omacka z cerstve maty,
omačka z čerstvé máty,
omačka ke hovezimu
Suroviny:
máta čerstvá,
šťáva citronová,
jablko,
sůl mořská,
pepř čtyř barev
Komentáře (8)
No a nebylo by lepší uvádět tu už pokrájenou čerstvou mátu (a třeba i v PL), jak stojí v postupu? Nebo na snítky, či na hrsti?