Zapečené uzené s červeným zelím.

Betina Kuchařka: Betina

Jiné maso 7 názorů

Suroviny

400 g selské uzené krkovice
1 cibule
50 g vysočiny
3 lžíce olivového oleje
červená mletá paprika
2 lžíce hladké mouky
Červené zelí (nakládané)
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zelí opláchneme. Cibuli nakrájíme, na olivovém oleji zpěníme, přidáme zelí, podlijeme vodou.

  2. Zelí 10 minut dusíme, občas promícháme, zaprášíme moukou.

  3. Na plech poklademe vysočinu, rozložíme zelí.

  4. Na zelí pokládáme nakrájenou krkovici. Posypeme červenou paprikou. A pokapeme olivovým olejem. Pečeme 20 minut při 150°.

  5. Jako příloha houskový (bramborový) knedlík.

Poznámka

Jako doma na Svaté Heleně, chutnalo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Zapečené uzené s červeným zelím.

Tématické fráze: uzene se zelim uzené s červeným zelím červené zelí recept uzeny se zelím zapečené uzené uzené maso s červeným zelím uzena krkovice se zelim zapečené uzené se zelím uzené maso se zelím zapečené maso se zelím uzená krkovice s červeným zelím bramborovy knedlik scervenym zelim uzené sele krkovicka s cervenym zelim s červeným zelím uzené zapečené se zelím zapečené uzené maso se zelím recepty červené zelí uzene s cervenym zelim a knedlikem zapečené uzené maso

Zapomněl/a jsem heslo