Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vitello tonnato trochu jinak

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

2. 11. 2016 20:56

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 984 kJ / 2 147 kcal
Bílkoviny133,62 g
Tuky131,26 g
Vláknina1,98 g
Cholesterol 570 mg
Sodík 1,93 g
Sůl4,85 g
Sacharidy28,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hodí se na sváteční příležitost jako předkrm nebo luxusní večeři (pro 2 při svíčkách :-D ) , ale až ochutnáte, nebudete se chtít dělit.

Recept, který je naprosto úžasný, jsem našla ve starším Gurmetu. Je zjednodušený, ale chuť je dokonalá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 11. 2016 19:04

nanny: děkuji, udělala jste mi radost :-K hezký večer

nanny

4. 11. 2016 18:35

Marie Svarcova: nedalo mi to a Vas recept jsem dnes vyzkousela a opravdu jsme si moc pochutnali.Musim podotknout,ze to maslo s tou majonezou omacku krasne zjemnili.Dekuji za receptik.Preji krasny vecer;-):-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 11. 2016 20:48

casino: chápu ale jak uvádím je to podle časopisu Gurmet a Gastronomické novinářky a autorky knihy "Kuchařka z ostrova Sardinie". Já jsem to zkusila a chtěla jsem se o tu lahůdku podělit s ostatními. :-K

casino casino

3. 11. 2016 20:35

Marie Svarcova:
No, některá jídla mají svůj standard (např. barvu omáčky) a způsob přípravy..., ale "trochu jinak" v názvu řeší vše;-)
Dělám cosi podobného http://www.labuznik.cz/recept/maso-s-tunakovou-maj... leč dát do názvu "Vitello tonnato" jsem se neodvážil
***
"1- 1,5 hod na 100° C"
Opravdu? :-O
Já peču 1,5 hodiny při 170°C

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 11. 2016 20:13

Jitkas: já jsem to prostě zkusila a bylo to skvělé :-K ale 100 lidí 100 chutí , hezký večer

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 11. 2016 20:10

nanny: děkuji :-K

Jitkas

3. 11. 2016 14:49

Az na to maslo s majonezou v omacce, pekne :yes:, proto asi ono "trochu jinak" . Pro me ovsem dost neobvykle :-O

nanny

3. 11. 2016 14:33

<3vypada to moc lakave<3<3:-K:-K:yes::yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 11. 2016 12:55

hospodyne: moc děkuji :-K vůbec to není tak složité jak to vypadá a je to opravdu pochoutka <3 hezký den

hospodyne

3. 11. 2016 12:47

Úžasné. :-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vitello tonnato vitello tonato šťovík krvavý recept vittelo tonnato vittelo tonato recept vitello tonatto vitello tonnato recepty vitelo recept recept vitello tonnato vitelle tonato recepty krvavy stovik recepty štovík krvavý recepty

Suroviny: kýta telecí, víno bílé suché, rozmarýn, tymián, olej olivový, tuňák v konzervě, mrkev, kapary, ančovičky v oleji, ghee, majonéza, sůl, pepř, šťovík

TopRecepty.cz

Vitello tonnato trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8DRj