Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 8. 2014 13:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie42 927 kJ / 10 260 kcal
Bílkoviny934,62 g
Tuky673,31 g
Vláknina26,30 g
Cholesterol 2,42 g
Sodík 98,62 g
Sůl246,28 g
Sacharidy39,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Fotopostup: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...

*Vitello tonnato (Telecí s tuňákovou omáčkou) je tradiční italský studený předkrm.

**Ať už se jedná o způsob úpravy masa nebo jednotlivé suroviny, existuje nespočetné množství variací tohoto receptu, dalo by se říct, co recept to originál.

***Tip: Na opečenou bagetu naneseme tuňákovou omáčku, poklademe plátky masa, přidáme sušená rajčata nakrájená na nudličky a přizdobíme zelenými listy salátu nebo klíčky, dochutit můžeme olivovým olejem a balzamikovým octem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

14. 1. 2018 08:00

Jiřina:
Přírodo chraň:-!8-(:-):-D
(ale mám dojem, že v PROSTŘENO to nějaká hvězda podávala pod tímto názvem po teplu ;-(
No, díky vaší připomínky telecího asi zopáknu toto: https://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-m...

Jiřina

14. 1. 2018 01:29

Lze použít i jako teplý hlavní chod?

Krispina.x

31. 8. 2014 12:37

Super:yes:

Neznámá

30. 8. 2014 20:44

Nejste kuchař? :-)
Opravdu velmi chutné recepty a navíc krásně focené:yes::yes:

Miquel

23. 8. 2014 09:46

senky::-)):-K

senky

22. 8. 2014 14:05

Skvostné:yes::-K čtení receptu jsem si nechala až na večer, bude klid a pohoda a užiju si to :-);-)

Miquel

20. 8. 2014 09:34

Díky všem za shlédnutí receptu a komentáře:-K

badak

19. 8. 2014 23:55

Konečně zase jeden parádní recept! Dokonalý popis i foto! Gratuluji a ukládám!

JanaDorazinova

19. 8. 2014 12:07

Krásné jídlo!

pipre

19. 8. 2014 11:03

Moc hezký recept:-K Vůbec se mi tvé recepty i fotky moc líbí:yes::yes:

casino

19. 8. 2014 09:56

Miquel:
Tento přepychový předkrm si u nás šetřím jen pro ty nejslavnostnější příležitosti…:-))
Připravuji ho podobně, pouze omáčku dělám trošku jinak http://www.labuznik.cz/recept/maso-s-tunakovou-maj...

Miquel

19. 8. 2014 09:21

Děkuji všem za milé komentáře :yes::-K
Kdyby se někdo rozhodl vyzkoušet tento recept, asi bych mu doporučil, aby zhlédl vícero receptů na Vitello tonnato a pak si ten svůj přispůsobil svým chuťovým pohárkům ;-)

danielle72

18. 8. 2014 20:44

Neskutečné :-O:-O Miqueli, kdo umí, ten zkrátka umí:-K. Myslím, že se tu od Tebe můžeme všichni dost naučit. Jednoduše nádhera :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

maris

18. 8. 2014 19:26

Jedla jsem v jedné italské restauraci a dodnes na to vzpomínám:-p:-)), recept je super a fotky opravdu nádherné;-):yes::-)

Colombo65

18. 8. 2014 15:48

Nádhera:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vitelo tonato telecí s tuňákem vittelo tonato recept vitelo tonato vitelo telecí s tuňáková pomazánka recept na vitelo tonato vittelo teplá tuňáková omáčka telecí kýta podle itala teleci s tunakem recept telecí s tuňákovým přelivem vittelo. tonato vittolo tonato hovězí plátky s tunákovou omáčkou teleci tonato vitelo tonato recept vittalo tonato italský studený předkrm tonato studené předkrmy z telecího masa

Suroviny: kýta telecí, víno bílé, mrkev, celer, cibule, šalvěj, bobkový list, rozmarýn, koření hřebíček, olej olivový, sůl, pepř, tuňák, ančovičky v oleji, žloutek, kapary, šťáva citronová, olej olivový extra virgin, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77B8