Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 42 927 kJ / 10 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 934,62 g |
Tuky | 673,31 g |
Vláknina | 28,68 g |
Cholesterol | 2,42 g |
Sodík | 98,62 g |
Sůl | 246,28 g |
Sacharidy | 39,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77B8
Moje poznámka
Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77B8
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
MichalRaby před 17 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 24 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 54 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
vitelo tonato,
telecí s tuňákem,
vittelo tonato,
recept vitelo tonato,
vitelo,
telecí s tuňáková pomazánka,
recept na vitelo tonato,
vittelo,
teplá tuňáková omáčka,
telecí kýta podle itala,
teleci s tunakem recept,
telecí s tuňákovým přelivem,
vittelo. tonato,
vittolo tonato,
hovězí plátky s tunákovou omáčkou,
teleci tonato,
vitelo tonato recept,
vittalo tonato,
italský studený předkrm tonato,
studené předkrmy z telecího masa
Suroviny:
kýta telecí,
víno bílé,
mrkev,
celer,
cibule,
šalvěj,
bobkový list,
rozmarýn,
koření hřebíček,
olej olivový,
sůl,
pepř,
tuňák,
ančovičky v oleji,
žloutek,
kapary,
šťáva citronová,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Přírodo chraň
(ale mám dojem, že v PROSTŘENO to nějaká hvězda podávala pod tímto názvem po teplu
No, díky vaší připomínky telecího asi zopáknu toto: https://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-m...
Opravdu velmi chutné recepty a navíc krásně focené
Tento přepychový předkrm si u nás šetřím jen pro ty nejslavnostnější příležitosti…
Připravuji ho podobně, pouze omáčku dělám trošku jinak http://www.labuznik.cz/recept/maso-s-tunakovou-maj...
Kdyby se někdo rozhodl vyzkoušet tento recept, asi bych mu doporučil, aby zhlédl vícero receptů na Vitello tonnato a pak si ten svůj přispůsobil svým chuťovým pohárkům