Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 597 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,11 g |
Tuky | 3,61 g |
Vláknina | 7,87 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 11,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí trikolora s pohankovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJrg
Moje poznámka
Krůtí trikolora s pohankovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJrg
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 55 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
pohanková rýže,
krůtí s rýží,
krůtí prsa se směsí a rizi,
kruti prasa se směsi a riži,
recept krůtí s rýží,
recepty krůtí maso s rýží,
pohankova ryze recept,
krůtí maso s rýží top recepty,
špenát na cibulce s rýží,
recept pohanková rýže,
rizi orestovat na cibulce,
kuřecí na bazalce, pohanková rýže,
krůtí špenát rýže,
krůtí maso rýže špenát,
varit ryze a orestovanu cibuli,
krútí s rýží recept,
trikolora maso
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
olej,
rajče loupané,
špenát čerstvý,
česnek,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
pohanka
Komentáře (4)