Suroviny
Porce: chlebová dóza (středně velká) cca 8-10 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 919 kJ / 1 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,66 g |
Tuky | 5,54 g |
Vláknina | 37,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 218,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový chlebík ze špaldové mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vmP
Moje poznámka
Banánový chlebík ze špaldové mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vmP
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 8 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 13 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 1 hodinou
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 6 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 8 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 8 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 9 hodinami
Tématické fráze:
bananovy chlebik,
špaldová mouka recepty,
sladké recepty ze špaldové mouky,
bananpvy chlebicek ue špaldoveouky,
zákusky ze špaldové mouky,
banánový koláč ze špaldové mouky,
ovocná pasta datlova recepty,
datlová pasta recepty,
banánové muffiny že špaldove mouky,
datlovo banánový chléb,
banánový chlebicek ze špaldové mpuky,
bananovy chlebicek z datlove pasty,
vegan bánánový chlebík,
špaldova mouka-recepty,
sladke peceni z chlebove mouky,
spaldový dort s banánem,
špaldová mouka chlebová recepty,
pečení ze špaldové mouky,
2. špaldové mouky,
špaldová chlebová mouka recepty
Suroviny:
mouka špaldová hrubá,
banán,
jogurt bílý,
ořechy,
mléko
Komentáře (5)