Maková krupičná kaše s jablky

magdalenka Kuchař:

2 porce Bezmasá jídla 2 názory

Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů
57

Suroviny

500 ml mléka
100 g krupice
2 PL medu
špetka soli
kůra citronová
kdo má rád - špetka skořice
80 g mletého máku
1 velké jablko
50 g másla
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mlieko s medom a soľou privedieme k varu.

  2. Vsypeme krupicu a mak, očistené a na drobno nakrájané jablko, citrónovú kôru (príp. škoricu).

  3. Varíme cca 5 minút, na konci zjemníme maslom.

Poznámka

Kto má rád redšiu krupicu, dá menej, takisto množstvo medu, maku je orientačné.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Maková krupičná kaše s jablky

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo