Domažlický bacán – přílohová bramborová placka
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 386 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,73 g |
Tuky | 11,16 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 141,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domažlický bacán – přílohová bramborová placka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNQ3
Moje poznámka
Domažlický bacán – přílohová bramborová placka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNQ3
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
bacan,
recept na bacán,
recept bacán,
bacán recept,
domažlický knedlík,
bacan s houbovou omáčkou,
bramborové placky,
bramborove livance ze syrových brambor,
bacán recepty,
co to je bacan,
domažlické knedlíky,
bramborové placky recept,
recepty bramborové placky,
plnena bramborova placka,
domažličky,
domažličky zelí,
čočka brambora placka,
placka ze syrových brambor v troubě,
placky bez kvasnic,
recept na bramborové placky s přidáním kvasnic
Suroviny:
mléko,
vejce,
mouka hladká,
kvasnice,
cukr krystal,
sůl,
brambory,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (12)