Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové lívance s koprovou brynzou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 8. 2014 22:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 603 kJ / 3 012 kcal
Bílkoviny132,18 g
Tuky99,73 g
Vláknina21,16 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,53 g
Sacharidy385,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lívance jsou skvělé i potřené česnekem a posypané sýrem - jako langoše.

Výborně chutnají také k polévkám (hrachová, bramborová, česnečka...)

A když je méně osolíte, můžete je jíst nasladko.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

15. 8. 2014 21:32

Moc fajn recept a vážně krásná fotodokumentace:-K:-p:yes:

Dooga

15. 8. 2014 19:37

Jsou výborné !!! :yes: Dělal jsem je menší (cca 4 cm) takže byly spíš jako jednohubky. Měl jsem problém se od nich odtrhnout. Zpočátku teplé - výborné. A pak jak jsem je postupně chodil kontrolovat vychládaly a byly výborné pořád. Super recept.

mysulka

15. 8. 2014 10:22

:-p vypadají moc chutně:-K

JanaDorazinova

13. 8. 2014 17:21

spagetka: Já myslím, že opravdu máme své kuchaře, proč bychom se měli řídit zahraničními. No, když opomenu, že Babicu a Hrušku nikdo nemusí, tak aspoň Polhreich je srovnatelný. Nemyslím, že bychom se tam museli proti světu podceňovat. I tak celému světu lezeme do zadku až moc.

spagetka

13. 8. 2014 14:13

cathleen: já to myslela malinko jinak - tři české hvězdy, které mají v dnešní době své příznivce i odpůrce na našich TV programech, nebavím se o jejich kvalitě ;-);-)

cathleen

13. 8. 2014 14:11

spagetka: srovnáváš neporovnatelné....!

spagetka

13. 8. 2014 14:01

Frantiska: zapomělas na Polhreicha :-D:-D:-D:-D:-D

magdalenka

13. 8. 2014 13:59

Frantiska::-D:-D:-D

Frantiska

13. 8. 2014 11:51

Anton K.: u nas znamy není :) My mame Hrušku a Babicu ...

Anton K.

13. 8. 2014 09:59

maris:
Ja som sa odvolával na jej program, ktorý mozno nie je známy v Cesku. Medzi známymi televíznymi kuchármi je velmi uznávaná a popisovala bryndzu (bielu, bez papriky, pretoze ju tam mala a dávala ochutnat) ako rakúsky syr s názvom Liptauer Käse. Ze Google to tak nepíse, to nechce povedat, ze to je Biblia a je to sväté. Tiez získava informácie len od ludí alebo encyklopédií, ktoré napísali ludia.
Opakujem, odvolával som sa na Saru Wiener a neporovnával som to s nicím. Mna sa dotklo, ze bryndzu, jediný autoktónny slovenský syr predstavila ako rakúsky.

suslajda

12. 8. 2014 18:45

Dani pěkné lívanečky, mohla jsi poslat ochutnávku na výdrholec:-Dmusím vyzkoušet, brynzu miluji:yes::yes:

casino

12. 8. 2014 18:06

Anton K. : Zajímavé:yes:
Rozhodně přínosnější než to, co tu ffčééra před půlnocí předvádělo pár zoufalců...:-))
"Liptauer Käse"?
Dal jsem odkaz a nepremáva...
Kdo chce, at zadá název do Google a na obrázcích uvidí sám co to je:-)):-)):-))

maris

12. 8. 2014 16:04

danielle72: vím o čem mluvíš;-):-)

maris

12. 8. 2014 15:56

Anton K. : přiznávám, že netuším, co a jak nazývá Sara Wiener,:-), ještě bych ale chtěla znovu podotknout, že Liptauer je pomazánka, ale velice často / asi většinou / se připravuje z tvarohu, ale já se s ní setkala i z brynzy - jestli to bylo správné nebo ne, nedokážu stoprocentně říct.

danielle72

12. 8. 2014 15:48

maris: Maruško, děkuji za Tvou reakci - mluvíš mi z duše. Já už se vlastně jen usmívám, protože co s tím... :-) Myslím, že po 680 fotografiích, které jsem na Toprecepty během tří let vložila spolu se 172 recepty, nemusím nikomu nic dokazovat. Vaření mne baví už dávno, s tím spojené focení mě neskutečně chytlo a je to můj velký koníček, dělám to opravdu ráda. Myslím, že je to snad i trochu vidět:-p. Mám velkou radost, když se recept někomu zalíbí a ten se pak třeba i nechá inspirovat k jeho vyzkoušení. A chutná mu :-)

Ne snad že bych kvůli tomu nespala, ale pak i zamrzí, když čtu komentáře z poslední doby. Moc bych jejich autorům přála, aby taky našli něco, do čeho vloží svou lásku, čas i energii, zkrátka něco, co je bude bavit a těšit a z čeho bude mít třeba užitek i někdo jiný ;-);-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: z ceho je brynza recepty z brynzy brynza slane livance s bramboy slovenské lívance bramborové lívance slané recept na lívance brynzové lívance recept bryndza recepty brynza recepty recepty brynza recepty s brynzou livanec s uzeninou brynza recept brynzove těsto recept z tofu podle polhreicha tofu lívance lívance z bramborového těsta slané brynzové pirohy koprová omáčka vařené brambory - lívance

Suroviny: mouka hrubá, brambory, vejce, mléko, droždí čerstvé, sůl, cukr, mouka hladká, olej, brynza, kopr, smetana zakysaná, sůl

TopRecepty.cz

Bramborové lívance s koprovou brynzou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lVNJ