Sulcotlačenka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 905 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,23 g |
Tuky | 16,28 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 11,55 g |
Postup přípravy
Během stydnutí sulcotlačenky směs občas promícháme, aby se maso neusadilo dole a sulc nad ním. Krok 7: Po vychladnutí je možné lžící seškrábnout vystydlé sádlo, to vyhodit nebo použít do vaření.
Zveřejněno 18. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulcotlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oppp
Moje poznámka
Sulcotlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oppp
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 22 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 12 minutami
Jablková pomazánka
Merylas před 27 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 31 minutami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 32 minutami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 34 minutami
Květáková polévka II
Kajkajak před 43 minutami
Pravý vepřový guláš
schierl před 48 minutami
Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a Hermelínem
schierl před 49 minutami
Jablkový závin z listového těsta
Iliis před 1 hodinou
Broskvový kompot
Sbotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak zredukovat vepřový vývar,
řídký vývar na sulc,
utopenci bez uložení
Suroviny:
maso vepřové,
koleno vepřové,
hlava vepřová,
jazyk vepřový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
cibule,
česnek,
sůl,
želatina na vaječnou tlačenku
Komentáře (3)