Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sulcotlačenka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min

240 min (240 min příprava)

18. 2. 2017 19:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 905 kJ / 694 kcal
Bílkoviny124,23 g
Tuky16,28 g
Vláknina2,35 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy11,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to v podstatě tlačenka bez vaření v "rukávu" či žaludku.

Recept je od mého zemřelého kamaráda K.Č., výborného kuchaře-samouka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JirkaRR

4. 12. 2019 10:26

Místo želatiny stačí přidat tři prasečí nožky do vaření a bude to po vystydnutí tuhé až až.

hosta

18. 2. 2017 23:00

eja: dlouhé recepty se při aktivaci rozdělují do více postupových kroků - kvůli přehlednosti pro uživatele:-)

eja

18. 2. 2017 20:19

Kdosi mi rcp. upravil! Třeba z původních 3 kroků rcp. rozšířil na 7 kroků. PROČ???:-//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zredukovat vepřový vývar řídký vývar na sulc utopenci bez uložení

Suroviny: maso vepřové, koleno vepřové, hlava vepřová, jazyk vepřový, bobkový list, koření nové koření, pepř, cibule, česnek, sůl, želatina na vaječnou tlačenku

TopRecepty.cz

Sulcotlačenka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Oppp