Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 793 kJ / 2 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,20 g |
Tuky | 238,18 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 139,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížský krém jednoduchý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2KB
Moje poznámka
Pařížský krém jednoduchý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2KB
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 23 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 18 minutami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na paprice
vakl1 před 1 hodinou
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 2 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 4 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 4 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 5 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 6 hodinami
Tématické fráze:
pařížský krém z ledových kaštanů,
parizsky krem z parizske slehacky,
pařižsky krem do dortu,
jednoduchy krem na dort,
jednoduchý pařižský dort,
jednoduchý čokoládový krém,
rychlý pařížský dort,
pařížský krém bez šlehačky,
rychlý pařížský krém,
cikansky krem,
pařížský krém na dort,
pařížský krém z kakaa,
pařížský šlehačka,
pařížský dort jednoduchý recept,
trvanlivý máslový krém,
jednoduchy krém do dortu,
parizske trubicky,
jak správně ušlehat šlehačku,
trvanlivý krém,
pařízský dort
Suroviny:
cukr moučkový,
kakao,
mléko,
máslo,
žloutek
Komentáře (14)
Pařížská šlehačka - lehká: smetana, kakaový prášek, cukr krupice.
Cikánský krém - cukr krupice, smetana,cukrářská kakaová poleva.
Postup u obou stejný - vše provařit, nechat vychladnout, druhý den vyšlehat.